aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Οι χαιρετιστήριες βολές του Τρισκόφσκι

ΑΕΚ: Οι χαιρετιστήριες βολές του Τρισκόφσκι

TOY ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Καλώς τον κι ας άργησε. Οι οπαδοί της ΑΕΚ χάρηκαν σίγουρα την επιστροφή στα τρίποντα μετά από πέντε σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες, αλλά πανηγύρισαν άλλο τόσο για την… επιστροφή του Ιβαν Τρισκόφσκι στις ψηλές πτήσεις.

Ο Σκοπιανός επιθετικός έβαλε τη σφραγίδα του στη χθεσινή νίκη των Λαρνακέων με  3-1 επί του Ερμή, πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα. Συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια για τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν και πρώτο σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις αποτέλεσε την εμπροσθοφυλακή των πρασινοκίτρινων και τ’ όνομά του συνδέθηκε με τις επιτυχίες των τελευταίων έξι περιόδων. Ο «Τρίσκο» ταλαιπωρήθηκε στην τρέχουσα σεζόν του κορωνοϊού, επηρεάστηκε πολύ και αντιμετώπισε προβλήματα προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Τα τρία τέρματα που πέτυχε χθες ήταν μάλλον οι χαιρετιστήριες βολές ότι είναι 100% έτοιμος. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ξεπέρασε τα 100 τέρματα στο κυπριακό πρωτάθλημα (έφτασε τα 101) και μαζί με τα 22 στην Ευρώπη και τα 11 στο Κύπελλο έφτασε στα 134 συνολικά! Εκπληκτικός αριθμός για ξένο παίκτη, σε εννέα σεζόν. Φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ και της Ένωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ