aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο Τζεφρέν Σουάρες και οι άλλοι

ΑΕΚ: Ο Τζεφρέν Σουάρες και οι άλλοι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η απόκτησή του από την ΑΕΚ θεωρήθηκε πολύ καλή μετεγγραφή. Ίσως και η καλύτερη που έγινε τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρσελόνα Τζεφρέν Σουάρες, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή με την Αλκή, για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο Βενεζουελάνος επιθετικός θα αποτελέσει μία από τις επιλογές του Ιμανόλ Ιδιάκεθ για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν από την απουσία των τιμωρημένων Χέφελ, Τέτε και Γκαρσία.

Με τα προβλήματα αυτά είναι αναγκασμένη η τεχνική ηγεσία να βρει τις λύσεις και να δουλέψει στις προπονήσεις που απομένουν μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής. Ο Φακούντο Γκαρσία, που παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας στα τελευταία παιχνίδια, αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Τρουγιόλς. Ο Τέτε που παίζει αριστερός μπακ-χαφ στο 3-4-3 αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Σουάρες, ενώ τη θέση του Χέφελ στην επίθεση θα πάρει ο Ακίνο. Αυτές είναι οι επικρατέστερες εναλλακτικές επιλογές για τον Βάσκο, για να μπορέσει να κλείσει τις «τρύπες» που δημιουργήθηκαν από τους παίκτες που συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι πιθανό να γίνουν και άλλες κινήσεις, μιας και αριστερά διεκδικούν θέση επίσης οι Ιωάννου και Αντωνιάδης, ενώ ο Ιδιάκεθ ίσως θελήσει να δώσει και σε κάποιον άλλο παίκτη ευκαιρία. Το 3-4-3 δεν αναμένεται να αλλάξει για τον τεχνικό της ΑΕΚ, ο οποίος δείχνει να εμπιστεύεται αυτή την τακτική και από τη στιγμή που η ομάδα του τα πηγαίνει περίφημα δεν έχει κανένα λόγο να προχωρήσει σε αλλαγές. Με αυτό τον σχηματισμό, λοιπόν, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, να αποκτήσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία και να πάει στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ κάτω από τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ