aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο Τρισκόφσκι γύριζε μέχρι το κέντρο, αλλά…

ΑΕΚ: Ο Τρισκόφσκι γύριζε μέχρι το κέντρο, αλλά…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σε ένα σημαντικό παιχνίδι όσον αφορά στη συνέχεια, η ΑΕΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της. Στο ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση, η ομάδα του Ζοάν Καρίγιο δεν κατάφερε να επιβάλει τους δικούς της «κανόνες» και πολύ περισσότερο να διασπάσει την αντίπαλη αμυντική διάταξη. Πέραν από ένα άστοχο σουτ του Τρισκόφσκι στο πρώτο ημίχρονο και ένα φάουλ στο δεύτερο, δεν απείλησε την εστία του Λόρια. Δεν είχε τελική προσπάθεια στον στόχο, κάτι που ασφαλώς δεικνύει αρκετά.

Σε άλλον έναν αγώνα παρατηρήθηκε αδυναμία στη μεταφορά της μπάλας στο αντίπαλο κουτί και πολύ περισσότερο στη σωστή οργάνωση. Ο «Τρίσκο», επέστρεφε μέχρι στο χώρο της μεσαίας γραμμής για να πάρει μπάλα, αναλαμβάνοντας αρκετές φορές την πρωτοβουλία για να ξεκινήσει επιθετικές ενέργειες. Φρουρήθηκε πολύ καλά από τους αντιπάλους, με τον Σκοπιανό διεθνή να μην μπαίνει στην επιθετική τουλάχιστον «εξίσωση» του συνόλου. Η ΑΕΚ παρέμεινε στους 16 βαθμούς και απέχει πλέον επτά πόντους από την πρωτοπόρο Ανόρθωση, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο.

Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία των παικτών και σήμερα, οι παίκτες πήραν ελεύθερο. Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση και την Κυριακή, θα πάρουν εκ νέου ανάσες οι ποδοσφαιριστές. Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ