aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο Τομάς και ο νέος γυμναστής

ΑΕΚ: Ο Τομάς και ο νέος γυμναστής

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αν και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, εντούτοις στην ομάδα της Λάρνακας εκφράστηκε προβληματισμός για τη μέτρια σεζόν που είχε. Ένας προβληματισμός που έφθασε μέχρι και σε σκέψη αποδέσμευσης του Χουάν Τομάς.

Ο Ισπανός μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε πέρσι δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις που μας έχει συνηθίσει.

Γι’ αυτό και ο Άντονι Ιραόλα έχει ζητήσει όπως αξιολογηθεί στην προετοιμασία που θα γίνει στην Πολωνία και ακολούθως θα αποφασίσει αν θα παραμείνει ή όχι στο ρόστερ της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.

Αν αυτά που θα δει ο Ιραόλα τον ικανοποιήσουν τότε θα συνεχίσει στην ομάδα κανονικά. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να λυθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Στην Πολωνία θα μεταβεί κανονικά ο Νέστορας Μυτίδης και ο Θωμάς Ιωάννου που επέστρεψαν από το δανεισμό τους, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον του Μπόλιεβιτς. Αν δεν βρει ομάδα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, τότε θα συνεχίσει προπονήσεις με την ΑΕΚ. Για την ώρα δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι πάντως, μιας και ο Μαυροβούνιος παραμένει εκτός πλάνων.

Τέλος, η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με νέο γυμναστή για τη νέα σεζόν αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να τον ανακοινώσει. Και αυτό γιατί φαίνεται ότι ο νέος γυμναστής έχει ακόμη υποχρεώσεις με την ισπανική ομάδα στην οποία ανήκει. Μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα της Λάρνακας το όνομά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ