aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο Τολεμές άρχισε να τηρεί την υπόσχεσή του…

ΑΕΚ: Ο Τολεμές άρχισε να τηρεί την υπόσχεσή του…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όταν πριν από μία εβδομάδα έδινε τα χέρια με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Αρνάλ Κόντε, επικυρώνοντας την αναπροσαρμογή συμβολαίου και παραλλήλως, την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας για άλλον ένα χρόνο, ο Φλοριάν Τολεμές έδωσε μία υπόσχεση. Ποια; Στη νέα αγωνιστική περίοδο θα δουν στην ομάδα τον ποδοσφαιριστή που αποτελούσε σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης.

Ο έμπειρος στράικερ, λοιπόν, φρόντισε με το «καλημέρα» να αποτυπώσει εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών πως όσα έλεγε, τα εννοούσε. Στο προχθεσινό πρώτο φιλικό ματς κατά την περίοδο της προετοιμασίας με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, ο Γάλλος πέτυχε δύο από τα τέσσερα τέρματα των κιτρινοπράσινων. Στο 22ο λεπτό, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και 18 λεπτά μετά (1-0), με ψύχραιμο πλασέ παραβίασε εκ νέου την αντίπαλη εστία (3-0). Ενδιάμεσα σκόραρε ο Άμπραχαμ με διαγώνιο σουτ (35’) και ο νεαρός Κωνσταντίνου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 57’ από την άσπρη βούλα (4-0).

Ο Τολεμές, αγωνίσθηκε προχθές για πρώτη φορά κατά το 2020. Υπενθυμίζουμε πως η τελευταία του συμμετοχή καταγράφηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2019 και έπειτα έμεινε εκτός επιλογών του τεχνικού τιμ λόγω τραυματισμού. Ασφαλώς, ένας υγιής και πανέτοιμος Φλοριάν, αποτελεί αυτομάτως εσωτερική μετεγγραφή και διευρύνει την αγωνιστική εμβέλεια στην επιθετική γραμμή.

Στο φιλικό με την Ομόνοια Αραδίππου αγωνίσθηκαν οι ακόλουθοι παίκτες: Χριστοδούλου (46’ Τούμπας), Τάντι (46’ Φερνάντες), Αντωνιάδης (46’ Μικέλ), Σπιρόφσκι (46’ Ναούμ), Άμπραχαμ, Σπόλιαριτς (46’ Αναστασίου), Τρισκόφσκι (46’ Κωνσταντίνου), Iωάννου (46’ Πλάνας), Τολεμές (46’ Ράσπας), Μακρής (46’ Θωμά), Μοϊσόφ (46’ Γκολομπάρτ).

Ο Νταβίδ Κανέδα έδωσε χθες ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Η αποστολής της ΑΕΚ μεταβαίνει στην Κακοπετριά, όπου θα διανυθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ