aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: O συνήθης ύποπτος και ο 17χρονος

ΑΕΚ: O συνήθης ύποπτος και ο 17χρονος

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος από καιρού έχει πάρει την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη και έχει πλέον βαλθεί να δημιουργήσει ένα μεγάλο ρεκόρ σκοραρίσματος που δύσκολα θα φθάσει κάποιος – στα επόμενα τουλάχιστον χρόνια. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός ήδη έφθασε τα 16 τέρματα με φανέλα κυπριακής ομάδας, ενώ αυτό ήταν το δεύτερό του σε φάση ομίλων, καθώς είχε σκοράρει και με την Κλαμπ Μπριζ.

Δικαιολογημένα τα φώτα πέφτουν και στο δεύτερο προχθεσινό σκόρερ της ΑΕΚ, τον Δημήτρη Ράσπα, ο οποίος με το γκολ του στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία. Έγινε ο πρώτος Κύπριος που σκοράρει σε αγώνα ευρωπαϊκών ομίλων με τη φανέλα της ΑΕΚ. Το κατόρθωμά του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία με βάση την ηλικία του.

Ο 17χρονος (17/01/2001) χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν από τον Άντονι Ιραόλα. Δεν ήταν το ντεμπούτο του με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, μιας και είχε καταγράψει και μία συμμετοχή στο φινάλε της περσινής σεζόν. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε ως βασικός για 67 λεπτά στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στην ΑΕΛ στην «ΑΕΚ Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ