aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο Ρόκα «καθαρίζει» με τους αριστερούς μπακ!

ΑΕΚ: Ο Ρόκα «καθαρίζει» με τους αριστερούς μπακ!

Μετά τις αποχωρήσεις αρχίζει δειλά – δειλά και η ενίσχυση στην ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Νταβίδ Καταλά στη θέση του προπονητή και τις επόμενες μέρες ο Τσάβι Ρόκα θα εντείνει τις διεργασίες για ενίσχυση της ομάδας του.

Χρόνος υπάρχει μπόλικος, αφού οι κιτρινοπράσινοι δεν θα λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως από την στιγμή που οι προσφαφαιρέσεις στο ρόστερ θα φτάσουν σε διψήφιο αριθμό ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ θα επιδιώξει να στήσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα τα κομμάτια του παζλ, ώστε να μονταριστεί η ομάδα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζεται στην ίδια θέση, αυτή του αριστερού μπακ. Πρόκειται για τον Ισπανό Άνχελ Γκαρθία και τον συμπατριώτη μας άσο Νίκολα Εγγλέζου.

Ο Γκαρθία από τον Ιανουάριο του 2019 ήταν στην Βίσλα Πλοκ Πολωνίας, καταγράφοντας 70 συμμετοχές και ένα γκολ. Είναι 28 ετών και άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Την τετραετία 2014-18 ήταν στη Βαγιαδολίδ και έπαιξε στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

O Εγγλέζου μένει ελεύθερος από την Δόξα και είναι σε προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ για επιστροφή του στην ομάδα μετά από τρία χρόνια. Στους κιτρινοπράσινους έπαιξε από το Καλοκαίρι του 2013 έως το Καλοκαίρι του 2018 με εξαίρεση το πρώτο εξάμηνο του 2017 και το δεύτερο το 2018. Ακολούθως θήτευσε για δύο σεζόν στην Ανόρθωση (23 συμμετοχές, 1 γκολ) και φέτος κατέγραψε 31 εμφανίσεις με τη Δόξα στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ