aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο Ρόκα ήρθε, είδε και σηκώνει μανίκια

ΑΕΚ: Ο Ρόκα ήρθε, είδε και σηκώνει μανίκια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Γι’ αλλού ξεκίνησε κι αλλού βρίσκεται η ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας, που άρχισε τη σεζόν έχοντας ως στόχο το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -9 από την 4η Ανόρθωση. Διαφορά που ενδέχεται να αυξηθεί εάν η ομάδα της Αμμοχώστου νικήσει σήμερα τον Ολυμπιακό. Παράλληλα βρέθηκε εκτός κυπέλλου νωρίς, από τη φάση των «16», όταν σε μονό αγώνα αποκλείστηκε από την ΑΕΛ με εντός έδρας ήττα.

Αποτυχημένη, λοιπόν, η σεζόν για την ΑΕΚ. Γι’ αυτό και θέλησε να επαναφέρει τον Τσάβι Ρόκα στη θέση του τεχνικού διευθυντή, προσδοκώντας ότι με τις κινήσεις του θα επαναφέρει την ομάδα της Λάρνακας στον δρόμο των επιτυχιών και της διάκρισης, αρχής γενομένης από την επόμενη σεζόν. Ο Ισπανός, που βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στην Κύπρο, παρακολούθησε το ματς απέναντι στον Απόλλωνα. Παρόλο που η ΑΕΚ είχε καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, θα διαπίστωσε αρκετές αδυναμίες.

Έχει πολλά να αλλάξει ο Ρόκα και σε συνεργασία με τη διοίκηση θα θελήσει στη συνέχεια να λάβει τις αποφάσεις που θεωρεί ως τις κατάλληλες για να είναι πιο απαιτητική η ΑΕΚ τη νέα σεζόν. Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το κεφάλαιο προπονητής και εάν η απόφαση θα είναι να πορευθεί με τον Αυγουστή, τότε μαζί θα ετοιμάσουν το πλάνο δράσης για το «χτίσιμο» της νέας ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ