aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο Ρόκα… άνοιξε τον χορό, πάει για τους επόμενους!

ΑΕΚ: Ο Ρόκα… άνοιξε τον χορό, πάει για τους επόμενους!

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Βίκτορ Ολουέμι Ολατούνζι αποτελεί και επισήμως την πρώτη προσθήκη της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Ο 21χρονος Νιγηριανός επιθετικός εξαργύρωσε με μετεγγραφή την εντυπωσιακή φετινή αγωνιστική περίοδο στην Αλκή Ορόκλινη, δίνοντας την υπόσχεση στον Τσάβι Ρόκα πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, βοηθώντας τους κιτρινοπράσινους να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας πέτυχε 20 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ σε 31 συμμετοχές, πείθοντας τον τεχνικό διευθυντή των Λαρνακέων ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Ολατούνζι υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας δύο ετών και έρχεται στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού από τη Λάγος Νιγηρίας. Προηγουμένως, αγωνίσθηκε στη Σλοβακία με τις Ίντερ Μπρατισλάβας, Πονμπρεζόβα και στην Αυστρία με τη Μάτερσμπουργκ. Την είδηση είχε αποκαλύψει προσφάτως η ιστοσελίδα μας (goal.com.cy). Όσοι είδαν αγωνιζόμενο τον 21χρονο μιλούν για δυνατό και αλτικό παίκτη, ο οποίος έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο για να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο Ολατούνζι θα μπει στην… εξίσωση μίας ομάδας που θα έχει πάρα πολλά νέα πρόσωπα σε σχέση με τη λήξασα σεζόν. Το πιθανότερο είναι να καταγραφεί ρεκόρ μετεγγραφών το τρέχον καλοκαίρι στην ΑΕΚ, με τον Τσάβι Ρόκα να είναι αποφασισμένος για λίφτινγκ. «Είναι πολλά τα ονόματα, αλλά εξακολουθούμε να τηρούμε την πολιτική μας να μην μπαίνουμε στην ονοματολογία», σχολίασε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου. Οι Τιάγκο, Ανδρέας Κυριάκου, Γκάι Χαντίντα, Άνχελ Γκαρσία, Νικόλας Εγγλέζου είναι μεταξύ άλλων οι παίκτες που «φιγουράρουν» στο ρεπορτάζ της ομάδας. Οι πλείστοι εξ αυτών, πάντως, προβάρουν την κιτρινοπράσινη φανέλα.

Εν τω μεταξύ, την ανανέωση του συμβολαίου του Ιωακείμ Τούμπα για ακόμη δύο χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίστηκε ως δανεικός στην Καρμιώτισσα τη φετινή σεζόν και κατέγραψε 11 συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ