aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: O προβληματισμός για την αδιαφορία και οι δηλώσεις Αυγουστή

ΑΕΚ: O προβληματισμός για την αδιαφορία και οι δηλώσεις Αυγουστή

Η ΑΕΚ, αν και προηγήθηκε νωρίς στο ψεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (1-2), δεν μπόρεσε να επιβάλει τον ρυθμό της, δεν είχε καλή παρουσία και στο τέλος δέχθηκε την ήττα.

Εξανέμισε και τις όποιες ελπίδες για κατάληψη της τέταρτης θέσης αφού τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος είναι στο-7. Προβλημάτισε περισσότερο η αδιαφορία κάποιων ποδοσφαιριστών και φάνηκε ξεκάθαρα η έλλειψη κινήτρου.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος τόνισε πως «Δεν είμαι εδώ για να δίνω εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι», ενώ υπενθύμισε τις επιτυχίες του με τον Απόλλωνα. Επίσης, η δήλωσή του «εύχομαι να ζήσω ανάλογες επιτυχίες σε όποια ομάδα και να είμαι την επόμενη σεζόν», σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και χαρακτήρισε ντροπιαστική την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

«Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ήταν απογοητευτικό για εμάς, είχαμε το κίνητρο αλλά δεν το δικαιολογήσαμε, χάσαμε δίκαια, μπράβο στον Ολυμπιακό που μας κέρδισε. Το πως εξελίχθηκε το ματς, θέλαμε τη νίκη αλλά φύγαμε ηττημένοι και αυτό μας προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. Μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται κάποιος για την χθεσινή μας εικόνα στο Μακάρειο».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, απάντησε με ντρίπλα ρίχνοντας το μπαλάκι στον Τσάβι Ρόκα: «Ήταν σε ερώτηση για την επόμενη σεζόν, δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του Σωφρόνη αλλά θα πω ότι έχουμε τον τεχνικό μας διευθυντή ο οποίος θα αποφασίσει αυτά που πρέπει», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ