aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Ο Μουρίγιο πήρε τα… vibes του Τρισκόφσκι

AEK: Ο Μουρίγιο πήρε τα… vibes του Τρισκόφσκι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε κάθε του ευκαιρία τόνιζε τη χαρά του που βρίσκεται στην ΑΕΚ, τα έντονα συναισθήματα που έχει για την ομάδα αλλά και τον κόσμο της και το γεγονός ότι έγινε φέτος και ο πρώτος αρχηγός ήταν κάτι που τον γέμισε μεγάλη αυτοπεποίθηση αλλά και ευθύνη.

Ο Τρισκόφσκι έστελνε το μήνυμα ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΚ. Ο Άντερ Μουρίγιο είχε πάρει προ πολλού τα… vibes και μη θέλοντας να χάσει χρόνο και να ρισκάρει τυχόν απώλεια του 32χρονου επιθετικού κινήθηκε αθόρυβα και μεθοδικά. Χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερες διαφωνίες στις επαφές, o πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ έβαλε την υπογραφή του μέχρι το 2022. Αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του, θα συμπληρώσει στην ΑΕΚ 6,5 χρόνια!

Μέχρι σήμερα μόνο σε παιχνίδια πρωταθλήματος μετρά 92 συμμετοχές και 49 γκολ. Κάτι που δείχνει ότι είναι μία πραγματική μηχανή του γκολ. Και το κέρδος για την ΑΕΚ δεν είναι μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι διατηρεί στα αποδυτήριά της έναν παίκτη που πονά την ομάδα, που χαίρει εκτίμησης και σεβασμού απ’ όλους και είναι ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ