aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: O... μετεγγραφικός στόχος του Ιραόλα

ΑΕΚ: O… μετεγγραφικός στόχος του Ιραόλα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ ενισχύθηκε λιγότερο από τις πλείστες ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου και σε σχέση με προηγούμενες σεζόν έχουν δει το φως της δημοσιότητας ελάχιστα ονόματα ως μεταγραφικοί της στόχοι. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι κιτρινοπράσινοι θα παραμείνουν στις προσθήκες των Γκονζάλεθ, Τόνιο και Χριστοδούλου.

Διαβάστε επίσης: Μια εξάρτηση με ονοματεπώνυμο

Απλώς, ο τεχνικός της ΑΕΚ Άντονι Ιραόλα θέλει να κάνει ακόμη λίγες και σίγουρες κινήσεις, που δύσκολα θα ξεπεράσουν τις τρεις στον αριθμό, με στόχο ν’ ανεβάσει την ποιότητα του ρόστερ και να μη χαλάσει τη χημεία της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Μια εξάρτηση με ονοματεπώνυμο

Ο Βάσκος κόουτς δεν θα πάει, δηλαδή, σε μεταγραφές εντυπωσιασμού, αλλά σε κινήσεις ουσίας για να έχει ακόμη πιο γεμάτο ρόστερ για μια απαιτητική σεζόν. Το σίγουρο είναι πως οι προσθήκες που θα γίνουν θα εξαρτηθούν σε μεγάλο βαθμό και με τις αποχωρήσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή η λαρνακιώτικη ομάδα έχει μπόλικο έμψυχο δυναμικό που δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή της να προσαρμόσει τα πλάνα του ανάλογα με τις απαιτήσεις του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα.

Εφόσον, όμως, ο Ιραόλα διαπιστώσει αδυναμίες σε κάποιες θέσεις, τότε θα προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που θα βοηθήσουν ουσιαστικά και ποιοτικά την ΑΕΚ, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο Γιουρόπα Λιγκ, μιας και ο στόχος της ομάδας της Λάρνακας είναι να πάρει την ευρωπαϊκή της βαλίτσα μέχρι τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε πρώτη φάση επείγει η απόκτηση ενός δεξιού μπακ, για να πλαισιώσει τον Τρουγιόλς. Ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων Άντερ Μουρίγιο ψάχνει να βρει τον καταλληλότερο για τη συγκεκριμένη θέση, με την προσοχή του να είναι στραμμένη κυρίως στην ισπανική αγορά, την οποία τόσο ο ίδιος όσο και ο Άντονι Ιραόλα γνωρίζουν απ’ έξω και ανακατωτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ