aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο μεγάλος πόθος του Μουρίγιο

ΑΕΚ: Ο μεγάλος πόθος του Μουρίγιο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Την απόφαση να κυνηγήσει όσο γίνεται την επιστροφή του Τόνιο Ραμίρεθ πήρε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Άντερ Μουρίγιο. Πλέον, βρίσκεται εκτός πλάνου της Σοσιεδάδ και γίνεται προσπάθεια να συμφωνήσει με αμοιβή εντός των δυνατοτήτων του συλλόγου της Λάρνακας.

Στον βασκικό σύλλογο αμειβόταν με περίπου 350.000 ευρώ τον χρόνο, νούμερο αρκετά υψηλό για τα δεδομένα των κιτρινοπράσινων. Πάντως, είναι θετικός για επιστροφή, κάτι που ίσως συμβάλει στη μείωση των απαιτήσεών του.

Διαβάστε επίσης: Προβάρει πέμπτη… κυπριακή φανέλα ο Ντα Σίλβα

Χθεσινό ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Σοσιεδάδ έχει ως βασικό τερματοφύλακα τον Τζερόνιμο Ρούλι, ενώ διατηρεί στις τάξεις της και τον Μιγκέλ Άνχελ Μόγια, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο.

Όπως αναφέρεται, η απόκτηση του Μόγια έχει «θάψει» οριστικά τις ψευδαισθήσεις του Τόνιο να πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε στην αγαπημένη του ομάδα. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΑΕΚ έβαλε στο ταμείο της περίπου 100.000 ευρώ από τη μετακίνηση του Τόνιο στη Σοσιεδάδ πριν δυο χρόνια.

 Διαβάστε επίσης: Θέμα με Λαμπάν στην ΑΕΚ

Οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη βδομάδα να υπάρξουν νεότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ