aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο λόγος που ο Γκολομπάρτ είναι στην πόρτα εξόδου

ΑΕΚ: Ο λόγος που ο Γκολομπάρτ είναι στην πόρτα εξόδου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η ΑΕΚ, διαθέτει στο ρόστερ τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς. Τους Μιγκέλ Γκονθάλεθ, Χουάν Τρουγιόλς, Ντάνιελ Μοϊσόφ και Ρομάν Γκολομπάρτ. Ποσοτικά, τουλάχιστον, δεν υφίσταται κανένα θέμα. Εκείνο που προβληματίζει, όμως, είναι το γεγονός πως κανένας εξ αυτών δεν είναι αριστεροπόδαρος.

Είναι γι’ αυτό που ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Αρνάλ Κόντε, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός αριστεροπόδαρου στόπερ ώστε ο προπονητής, Νταβίδ Κανέδα, να είναι καλυμμένος. Εάν κι εφόσον εξευρεθεί αξιόπιστη λύση, τότε ο Ρομάν Γκολομπάρτ θα βρεθεί αυτομάτως στην πόρτα εξόδου. Ο Ισπανός, διατηρεί άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Λαρνακείς, οπότε θα κληθεί από τη διοίκηση για συζητήσεις ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Την περσινή σεζόν, δεν κρίθηκε αναγκαία η απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ ένεκα του σχηματισμού με τριάδα στην οπισθοφυλακή. Ο Νταβίδ Κανέδα, όμως, προσανατολίζεται σε τετράδα στην αμυντική γραμμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ