aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: O Λαμπάν και η Νέα Σαλαμίνα

ΑΕΚ: O Λαμπάν και η Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα αποδυτήρια της ΑΕΚ χρειάζονταν ένα ηλεκτροσόκ. Έπρεπε να γίνει κάτι για να ταρακουνηθούν οι ποδοσφαιριστές και να αλλάξει κάπως το κλίμα. Η λύση της συνεργασίας με τον Ιραόλα πιθανόν να φέρει άλλη ψυχολογία και νέα δεδομένα. Όλοι περιμένουν ότι με τη Νέα Σαλαμίνα θα γίνει μία νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα. Ότι θα μπορέσει η ομάδα να πάρει τα πάνω της και θα καταφέρει να βρει σιγά-σιγά το δρόμο της.

Δεν είναι εύκολο να σηκώσει κεφάλι μετά από τόσα χαστούκια αλλά πρέπει να βρει τη δύναμη. Αγωνιστικά επιστρέφει ο Ακοράν, ενώ είναι πολλά τα ερωτηματικά για μερικούς ποδοσφαιριστές που είναι εκτός. Λογικά πολλά θα κριθούν την τελευταία στιγμή. Από την αναμέτρηση με τον Ερμή έφυγαν τραυματίες οι Σάστρε και Τρουγιόλς και είναι εξαιρετικά αμφίβολοι. Στα μετεγγραφικά έχει αποκτηθεί ο Ντάνιελ Ακίνο από τη Μούρθια και γίνεται προσπάθεια για άλλες δυο κινήσεις.

Για να εγγραφεί ο Ισπανός με αργεντίνικη καταγωγή, θα πρέπει να αποχωρήσει ένας ποδοσφαιριστής και το πιο πιθανό είναι αυτός να είναι ο Λαμπάν. Ένα όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από ξένα δημοσιεύματα είναι του 24χρονου διεθνή επιθετικού από το Μάλι, Σαντί Σακό. Φέτος αγωνίζεται δανεικός στη Λας Πάλμας από τη Λιντς, αλλά με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται ίσως να μην είναι στους ποδοσφαιριστές που θα απασχολήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ