aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο καθένας τη δουλειά του

ΑΕΚ: Ο καθένας τη δουλειά του

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που δεν επιτρέπουν στην ΑΕΚ να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη. Από τη στιγμή που είναι στο -15 από την 3η θέση αλλά και στο -9 από την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις θα διασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, στην ομάδα της Λάρνακας μάλλον θα άρχισαν, ως φυσιολογικό επακόλουθο, να σκέφτονται τη νέα περίοδο. Βεβαίως, αυτό είναι δουλειά της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή. Γιατί, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έχουν υποχρέωση να είναι επικεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Άλλωστε, ο καθένας τη δουλειά του.

Οι κιτρινοπράσινοι ετοιμάζονται για το νέο δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Πέμπτη στο ΓΣΠ. Απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, που προέρχεται από το διπλό επί της ΑΕΛ αλλά και με ένα αήττητο σερί 19 αγώνων. Αυτό κι αν αποτελεί πρόκληση για την ομάδα του Αυγουστή, όπως και το γεγονός ότι σε δύο ματς απέναντι στους πράσινους στην τρέχουσα σεζόν δέχθηκε ισάριθμες ήττες. Χωρίς βαθμολογική πίεση, η ΑΕΚ θα θελήσει να κάνει τη ζημιά στην Ομόνοια, με τους ποδοσφαιριστές να θέλουν έστω και τώρα να δείξουν στον τεχνικό διευθυντή ότι αξίζουν μιας θέσης στο ρόστερ της νέας περιόδου. Είναι το μεγαλύτερο κίνητρο.

Την ίδια ώρα, ο Τσάβι Ρόκα σε συνεργασία με τη διοίκηση, σχεδιάζουν την ομάδα για τη νέα σεζόν. Αρχικά θα πρέπει να λάβει απόφαση για το μέλλον των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο υφιστάμενο ρόστερ, είτε διατηρούν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν είτε όχι και ακολούθως για τις προσθήκες που θα γίνουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ