aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο «διακόπτης» του Γάλλου

ΑΕΚ: Ο «διακόπτης» του Γάλλου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η λήξασα σεζόν για τον Φλοριάν Τολεμές, αποτέλεσε μακράν τη χειρότερη στην έως τώρα καριέρα του. Τα προβλήματα τραυματισμού επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τον Γάλλο επιθετικό, αδυνατώντας να προσφέρει τα προσδοκώμενα. Αγωνίσθηκε για μόλις 403 λεπτά, πετυχαίνοντας μόλις 1 τέρμα.

Στην ΑΕΚ, όμως, δεν έκαναν σκέψεις για την αποχώρησή του, δείγμα προφανώς το πόσο πολύ πιστεύουν σε αυτόν. Απέδειξε πλειστάκις, άλλωστε, πως όταν είναι πανέτοιμος αποτελεί γερό χαρτί στη γραμμή κρούσης. Τα 4 γκολ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17, τα 22 την αμέσως επόμενη και τα 7 πρόπερσι, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Ο 34χρονος στράικερ, λοιπόν, θέλει να κερδίσει ένα βαρυσήμαντο προσωπικό στοίχημα στη νέα αγωνιστική περίοδο. Δηλαδή, να αποδείξει ότι η περσινή σεζόν αποτέλεσε μία κακή παρένθεση και είναι δυνατός από κάθε άποψη ώστε να μοιράσει… απαντήσεις. Να ξαναπάρει ηγετικό ρόλο στους Λαρνακείς, ακούγοντας μετά από αρκετό καιρό εκ νέου το όνομά του να γίνεται σύνθημα στην κερκίδα.

Εάν τα καταφέρει, αναμφίβολα ο Φλοριάν Τολεμές θα μοιάζει με εσωτερική μετεγγραφή καθώς πρόκειται για παίκτη που προέρχεται από μεγάλη αποχή. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Ντάνιελ Μόισοφ. Ο Σκοπιανός αμυντικός όσο και ο Γάλλος επιθετικός είχαν διαγραφεί από το ρόστερ της ομάδας τον περασμένο Ιανουάριο αφού δεν μπορούσαν να βοηθήσουν λόγω τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ