aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο… αναθεωρημένος ρόλος του Ακοράν στην επόμενη σεζόν

ΑΕΚ: Ο… αναθεωρημένος ρόλος του Ακοράν στην επόμενη σεζόν

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πολλές φορές λέγεται πως η ηλικία είναι ένα νούμερο στην ταυτότητά μας. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι πώς αισθάνεται ο καθένας και πόσο κρατάνε οι δυνάμεις του. Ο Ακοράν Ρέγιες αισθάνεται δυνατός κι ας συμπλήρωσε τα 38 του χρόνια τον περασμένο Ιανουάριο. Μάλιστα, θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ και την επόμενη σεζόν, την έκτη συνολικά, με σκοπό να βοηθήσει με τις ικανότητες και την εμπειρία του την ομάδα να διεκδικήσει τίτλους.

Ο Ισπανός, που ήρθε και στέριωσε στην ΑΕΚ, φέτος ήταν ο πέμπτος σε λεπτά συμμετοχής, ξεπερνώντας τις 2.000. Συγκεκριμένα, ο Ακοράν αγωνίστηκε 2.196 λεπτά, στην τρίτη καλύτερή του επίδοση στα χρόνια που είναι στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ενώ πέτυχε και 5 γκολ, στην τρίτη του πιο παραγωγική σεζόν στην ομάδα της Λάρνακας. Ο επόμενος χρόνος ίσως να είναι πολύ διαφορετικός αφού ο Τσάβι Ράκα, που ήταν ο άνθρωπος που έφερε τον Ακοράν στη Λάρνακα, θα κληθεί να δημιουργήσει μια νέα ομάδα στην οποία ο Ακοράν θα έχει και ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα, ο Ρόκα είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αρκετές αφαιρέσεις από το υφιστάμενο ρόστερ. Οι Λαφράνς, Ναράνχο, Σούτερντεν, Χάουγκεν είναι περιπτώσεις που προβληματίζουν έντονα και το μέλλον τους είναι αβέβαιο. Το πρώτο θέμα ασφαλώς που πρέπει να λύσει ο Ρόκα είναι αυτό του προπονητή, με τον Ιντάλγκο να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί και τον Καταλά για τη θέση του βοηθού προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ