aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ο Ακοράν βάζει δύσκολα στον Ρόκα

ΑΕΚ: Ο Ακοράν βάζει δύσκολα στον Ρόκα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα 38 του χρόνια τα έκλεισε στις 31 Ιανουαρίου 2021. Ο Ακοράν Ρέγιες όχι μόνο παίζει ακόμη ποδόσφαιρο αλλά είναι εκ των κορυφαίων της φετινής ΑΕΚ. Είναι πρώτος σε συμμετοχές (31), ενώ πέτυχε και πέντε γκολ.

Ο 38χρονος άσος αγωνίζεται σαν έφηβος και βάζει δύσκολα στον Ρόκα όσον αφορά στο μέλλον του στην ομάδα. Ο Ακοράν έχει προσφέρει αρκετά, αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία και σύντομα ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θα κληθεί να αποφασίσει για τον συμπατριώτη του, εάν θα διατηρηθεί ή όχι στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Σαφώς δύσκολη απόφαση αφού από τη μια είναι η ηλικία του Ακοράν και από την άλλη οι επιδόσεις του που δεν περνούν απαρατήρητες.

Στην ομάδα της Λάρνακας εκφράζουν ικανοποίηση για το γεγονός ότι ο Απόλλων διά του προέδρου του απολογήθηκε για τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της λεμεεσιανής ομάδας με το τέλος του μεταξύ τους αγώνα. Οι κιτρινοπράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την Ομόνοια, την Τρίτη του Πάσχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ