aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEK: Ο Ακοράν θέλει να κερδίσει τη μάχη

AEK: Ο Ακοράν θέλει να κερδίσει τη μάχη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με τη Λουντογκόρετς πλησιάζει. Η ομάδα της Λάρνακας γνωρίζει ότι απέναντι στους Βούλγαρους θα πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για να έρθει η νίκη, μιας και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα που θα την κρατήσει «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης για τους «32» της διοργάνωσης.

Ο Αντόνι Ιραόλα αντιμετωπίζει σε άλλο ένα ματς σημαντικές απουσίες. Εκτός θα είναι οι Νάτσο Κάσες, Μάριος Αντωνιάδης και Ντάνιελ Μοϊσόφ που είναι τραυματίες. Δεν υπολογίζονται ούτε οι Βανσάν Λαμπάν, Ονησίφορος Ρουσιάς οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι κατά πόσο θα προλάβει την αναμέτρηση ο Ακοράν Ρέγιες. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός απέναντι στη Δόξα έμεινε εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων και ο Ιραόλα είχε πει ότι δύσκολα προλαβαίνει τον αγώνα της Πέμπτης. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος έχει πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή και γιατί όχι ακόμη στο αρχικό σχήμα.

Η τεχνική ηγεσία είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες με τον Ακοράν, μιας και είναι παίκτης αναντικατάστατος τη δεδομένη στιγμή. Ο Ζιαν Ασούμπρε που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει στο προηγούμενο παιχνίδι, δεν κατάφερε να το πράξει στον επιθυμητό βαθμό και σίγουρα τυχόν απουσία τού Ισπανού από ένα τόσο σημαντικό ευρωπαϊκό ραντεβού θα αποτελέσει μεγάλη απώλεια για τους Λαρνακείς.

Ένα ερωτηματικό για τον Ιραόλα αποτελεί το τι θα κάνει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Φλοριάν Τολεμές έδειξε με τη Δόξα ότι ακόμη θέλει χρόνο, ενώ ο Απόστολος Γιάννου όταν μπήκε στο ματς έδωσε άλλον αέρα και λογικά θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης, με τον Ιβάν Τρισκόφσκι να κινείται λίγο πιο πίσω. Βασικός αναμένεται να είναι και ο Αλμπέρτο Τέτε που ήταν πολύ καλός με τη Δόξα, ενώ για πρώτη φορά σε ματς ομίλων αναμένεται να αγωνιστεί ο Νταβίντ Καταλά που θα πάρει θέση δίπλα από τον Μίκελ Γκονθάλεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ