aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Νίκη και μένει «ζωντανή» ή…

ΑΕΚ: Νίκη και μένει «ζωντανή» ή…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Περιθώρια λαθών δεν υπάρχουν. Η ΑΕΚ αν θέλει να συνεχίσει να ελπίζει σε κατάκτηση του τίτλου επιβάλλεται να κερδίσει σήμερα τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο «σπίτι» της. Με τον κόσμο στο πλευρό της θα προσπαθήσει να πάρει τους τρεις βαθμούς, να μειώσει τη διαφορά στο -6 από την κορυφή και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Οι τελευταίες αγωνιστικές δεν έφεραν τα αποτελέσματα που όλοι περίμεναν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, οπότε το σημερινό παιχνίδι είναι μίας επιλογής. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, η ομάδα της Λάρνακας ουσιαστικά αποχαιρετά την υπόθεση τίτλος και θα παλέψει για ένα εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ άφησε εκτός αποστολής τον τιμωρημένο Τρισκόφσκι, αλλά και τον τραυματία Χαραλαμπίδη. Η απώλεια του Σκοπιανού επιθετικού είναι πολύ μεγάλη, όμως στην ΑΕΚ πρέπει να μάθουν να ζουν και να… επιβιώνουν χωρίς αυτόν τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε ματς.

Ο Βάσκος προπονητής αν και σκέφτεται σοβαρά να παίξει με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, πιθανόν δεν θα το πράξει και θα πάει σ’ ένα σύστημα πιο ορθόδοξο. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιωργαλλίδης, δεξιά στην άμυνα ο Ορτίθ, αριστερά ο Γαρίδο και κεντρικοί αμυντικοί οι Καταλά, Μουρίγιο. Στη μεσαία γραμμή προβάδισμα έχουν οι Λαμπάν, Λαρένα και Τομάς, με τον τελευταίο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά από πέντε μήνες.

Τελευταία φορά που πήρε φανέλα βασικού ήταν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και πάλι με τον ΑΠΟΕΛ που έληξε ισόπαλο 1-1. Στην επίθεση αναμένεται να κινούνται στις πτέρυγες οι Ακοράν, Τέτε και στην κορυφή ο Φλοριάν. Οι Τέτε και Τομάς θα είναι τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα από τα οποία περιμένουν πολλά στην ΑΕΚ σ’ ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό ματς. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Χέφελ, ο οποίος έδειξε ότι όποτε αγωνίζεται έχει την ποιότητα για να δώσει τις δέουσες λύσεις.

Όσοι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν να προμηθευτούν πακέτα για τα τέσσερα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους μπορούν να το κάνουν μέχρι και το απόγευμα λίγο πριν από τον αγώνα. Οι τιμές είναι στα 40 και στα 25 ευρώ τα κανονικά και στα 20 ευρώ τα μαθητικά.

Ποντάρoυν πολλά στην… καυτή «ΑΕΚ Αρένα»

Μία γεμάτη «Αρένα» ελπίζουν να δουν άπαντες στην ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι. Η διοίκηση έκανε το καλύτερο που μπορούσε, εκδίδοντας πακέτα σε δελεαστικές τιμές και περιμένει ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί και θα γεμίσει το στάδιο της ομάδας. Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και η τεχνική ηγεσία τονίζουν σε κάθε ευκαιρία πως ο κόσμος αποτελεί έξτρα «όπλο» για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τον στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ υπάρχει αρκετή κινητοποίηση για το παιχνίδι και αναμένεται ότι θα ανταποκριθούν, γνωρίζοντας ότι είναι η τελευταία ευκαιρία για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει σε τροχιά κατάκτησης του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ