aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Νέος έλεγχος προόδου

ΑΕΚ: Νέος έλεγχος προόδου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πολύ σημαντικό χαρακτηρίζεται για την ΑΕΚ, το εξ αναβολής παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Πάφος FC. Μετά τις δύο διαδοχικές επιτυχίες, στοχεύει στην όγδοη φετινή νίκη, κάνοντας αυτομάτως 25 τους κερδισμένους βαθμούς και να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας. Το αυριανό ματς, ουσιαστικά, προσφέρεται ώστε οι Λαρνακείς να «κόψουν δρόμο» και με το πέρας του πρώτου γύρου να βρίσκονται, τουλάχιστον όσον αφορά στο πρωτάθλημα, εντός στόχων.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή πάει από το καλό στο καλύτερο, σκοράρει κατά ριπάς εδώ και 180 αγωνιστικά λεπτά, δείχνοντας παντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα παιχνίδια που έδωσε κατά τους προηγούμενους μήνες. Προφανώς, οι κιτρινοπράσινοι κρατούν τη βελτίωση, γνωρίζοντας πως υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης. Κάτι που θέλουν να διαπιστώσουν (και) στο επικείμενο παιχνίδι με την πάντοτε επικίνδυνη Πάφος FC ώστε να αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες για νέα επιτυχία.

Εκτός επιλογών του Κύπριου προπονητή είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Ματία Σπόλιαριτς, όπως και ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Αμφίβολη είναι η παρουσία των Νάντο Γκαρσία και Έκτορ Μαρτίνεθ. Οπότε, με το πέρας της απογευματινής προπόνησης θα αποφασιστεί κατά πόσον θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Στις 15:00, υπενθυμίζουμε, ο προπονητής της ΑΕΚ θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου και ίσως γίνει διαφωτιστικός όσον αφορά στους διαθέσιμους παίκτες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ