aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Νέες προσθήκες, αναπροσαρμογή συμβολαίων, αποχωρήσεις

ΑΕΚ: Νέες προσθήκες, αναπροσαρμογή συμβολαίων, αποχωρήσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Αρνάλ Κόντε, ενέτεινε τις ενέργειές του και βρίσκεται, μάλιστα, πολύ κοντά σε νέες συμφωνίες. Όπως επιβεβαιώνεται πλέον και από επίσημα χείλη, είναι θέμα ημερών να προκύψουν μετεγγραφικές ανακοινώσεις και ασφαλώς, αφίξεις ποδοσφαιριστών στην Κύπρο.

Δεν είναι κρυφό πως ο Ισπανός έριξε το μεγαλύτερο βάρος σε πλάγιους επιθετικούς. Εδώ και καιρό εντόπισε αξιόλογες επιλογές, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Ενίσχυση θα γίνει και σε άλλες θέσεις, με τις επόμενες μέρες να χαρακτηρίζονται σημαντικές. Ο Αρνάλ Κόντε, γνωρίζει πως σε τρεις περίπου εβδομάδες θα πρέπει οι πλείστες θέσεις στο ρόστερ να έχουν συμπληρωθεί ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, οπότε τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν.

Παραλλήλως, βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με παίκτες του υφιστάμενου έμψυχου δυναμικού σχετικά με την αναπροσαρμογή συμβολαίου. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως μετά και από την αναπροσαρμογή με τον Χοσέ Φερνάντεθ, έως το τέλος της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί το παζλ. Οι Κάσες και Κίβενι είναι εκτός πλάνου για τη νέα σεζόν. Σε αυτούς είναι πολύ πιθανόν να προστεθούν και άλλοι παίκτες.

Η προετοιμασία στην Κακοπετριά έχει ολοκληρωθεί και από προχθές η αποστολή έχει επιστρέψει στη βάση της. Ο Νταβίδ Κανέδα που δηλώνει ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, προχωρά στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο είναι το μοντάρισμα του συνόλου. Αύριο, η ΑΕΚ θα τα πει φιλικά με την Καρμιώτισσα στο «ΑΕΚ Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ