aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Ναράνχο και πάει για άλλα

ΑΕΚ: Ναράνχο και πάει για άλλα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Περίμενε, περίμενε, περίμενε και τελικά δικαιώθηκε! Ο λόγος για την ΑΕΚ, που έθεσε από την αρχή του καλοκαιριού στόχο της να αποκτήσει ξανά δανεικό τον Χοσέ Ναράνχο από την Τενερίφη και χθες το έκανε πράξη! Οι κιτρινοπράσινοι ανακοίνωσαν το μεσημέρι τον δανεισμό του Ανδαλουσιανού, ο οποίος θα επιστρέψει στις τάξεις τους μετά από μερικούς μήνες.

Παραλλήλως, επιτεύχθηκε ο στόχος που έθεσε ο Αρνάλ Κόντε για τη γραμμή κρούσης: συμφωνία με επιθετικό που αγωνίζεται στα άκρα και στην κορυφή. Ωστόσο, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής αναζητεί άλλον έναν εξτρέμ, ενώ υπάρχει πάντοτε η επιθυμία για εξεύρεση αριστεροπόδαρου σέντερ μπακ. Σαφώς, στο 20ήμερο που απομένει έως την εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου (15/9), οποιαδήποτε άλλη ανάγκη παραστεί θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ ενέταξε τον Ναράνχο στο ρόστερ της και πλέον θα τον περιμένει να αφιχθεί στην Κύπρο για να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και να πιάσει δουλειά.

Έχοντας μόνο ένα δεκαήμερο προπονήσεων με την Τενερίφη, θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα. Το θετικό είναι ότι δεν θα χρειαστεί περίοδο προσαρμογής, ενώ ξέρει τις απαιτήσεις και την αγωνιστική φιλοσοφία του Νταβίδ Κανέδα, καθώς και τους πλείστους συμποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ