aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Να νικήσει και τα προβλήματα

ΑΕΚ: Να νικήσει και τα προβλήματα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μέχρι και την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Ιδιάκεθ για να καταλήξει στους εκλεκτούς για κάποιες θέσεις στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ. Τα μαζεμένα αγωνιστικά προβλήματα δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ο Ιδιάκεθ θα βάλει στη ζυγαριά και την απουσία ποδοσφαιριστών από πολλές προπονήσεις και θα λάβει τις αποφάσεις του. Η οποιαδήποτε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη. Δεδομένα εκτός είναι οι Τολεμές και Ακοράν, όπως και οι Χέφελ, Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς, ενώ ο Μοϊσόφ δεν είναι σε θέση να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα και ο Ιδιάκεθ πονοκεφαλιάζει. Μαζεμένες και πάλι οι απουσίες για την ομάδα της Λάρνακας.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ είναι πιθανό να στηριχθεί στο σχηματισμό 3-4-3, με τον Τόνιο κάτω από τα δοκάρια και την τριάδα στα στόπερ να αποτελούν οι Πλάνας, Γκονθάλεθ και Γκαρσία. Δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Ραούλ Ρουίθ, αριστερά ο Τέτε έχει προβάδισμα και αμυντικοί μέσοι οι Σάστρε και Κάσες. Λίγο πιο μπροστά τους θα είναι οι Σπόλιαριτς και Φιόλιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιάννου. Είναι και ο Τάντι που διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα, ωστόσο λόγω του γεγονότος ότι έχασε αρκετές προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες οι πιθανότητες είναι μειωμένες.

Όποιοι κι αν αγωνιστούν για την ΑΕΚ, ο στόχος δεν αλλάζει. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο και παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Λάρνακας μέσα στο Τσίρειο αντιμετωπίζει διαχρονικά πολλά προβλήματα, θέλει να πάρει το τρίποντο και να συνεχίσει με νέα επιτυχία, θέλοντας να καλύψει το χαμένο έδαφος από προηγούμενες γκέλες βοηθώντας στον τομέα της ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ