aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Να κρατήσει το όνειρο ζωντανό

ΑΕΚ: Να κρατήσει το όνειρο ζωντανό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς πλησιάζει, με την αδρεναλίνη να ανεβαίνει όσο κοντεύει η στιγμή που η μπάλα θα στηθεί στη σέντρα του ΓΣΠ και ο διαιτητής θα σφυρίξει για πρώτη φορά. Η ΑΕΚ έχει ενώπιον της την πιο σημαντική φετινή ευρωπαϊκή της αναμέτρηση. Το παιχνίδι με τους Βούλγαρους είναι κομβικό και αυτό γιατί πολύ απλά θα καθορίσει τον ρόλο που θα έχει η ομάδα στη συνέχεια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Βρισκόμαστε, υπενθυμίζουμε, στην 3η αγωνιστική.

Μοναδικός στόχος είναι η νίκη μιας και μόνο με το τρίποντο η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα θα παραμείνει «ζωντανή» στο όνειρο της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην επόμενη φάση. Δεν θα είναι εύκολο το αυριανό ματς, αλλά με νίκη θα διατηρήσει τη φλόγα της ελπίδας αναμμένη και ταυτόχρονα θα φέρει επιπρόσθετα οικονομικά οφέλη στον σύλλογο.

Σήμερα, η ομάδα της Λάρνακας θα προπονηθεί στο ΓΣΠ, με τον Ιραόλα να παραθέτει συνέντευξη Τύπου στις 17:30, όπου θα εξωτερικεύσει τις σκέψεις του για το σημαντικό παιχνίδι. Ο Βάσκος τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να δει ποιες επιλογές θα έχει για τον αυριανό αγώνα. Βλέπετε, ο Μοϊσόφ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και το πιθανότερο είναι να μην αγωνισθεί, έστω κι αν κερδίσει μία θέση στην αποστολή. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Ακοράν, ο οποίος ανεβάζει ρυθμό και νιώθει καλύτερα. Η παρουσία του στο ματς με τη Λουντογκόρετς θα είναι ότι καλύτερο για την ΑΕΚ, η οποία δεν έχει παίκτη που να μπορεί να δώσει όσα ο Ακοράν τη δεδομένη στιγμή. Ο Κάσες και ο Αντωνιάδης είναι εκτός, όπως και οι Λαμπάν-Ρουσιάς που δεν δηλώθηκαν στη σχετική ευρωπαϊκή λίστα.

Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου παραμένει μεγάλο ερωτηματικό. Το γεγονός ότι η αναμέτρηση είναι σχετικά νωρίς (19:55), δίνει την ευχέρεια στους φίλους της ΑΕΚ να ακολουθήσουν την ομάδα στη Λευκωσία και να τη στηρίξουν μαζικά προκειμένου να υλοποιήσει το στόχο της.  Θυμίζουμε ότι εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται και στα ταμεία του ΓΣΠ μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Λουντογκόρετς πιθανόν να στερηθεί τις υπηρεσίες του πρώτου της σκόρερ, Κεσέρου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ