aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Μόνο με ένα μικρό θαύμα

ΑΕΚ: Μόνο με ένα μικρό θαύμα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, μπορεί εύκολα να πει κανείς ότι για την ΑΕΚ μοιάζει σαν ήττα. Διότι η ομάδα της Λάρνακας έχασε την ευκαιρία να μειώσει στον πόντο από την κορυφή. Με το πλην 4, δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε, για να ελπίζει στον τίτλο χρειάζεται ένα μικρό θαύμα. Ποιο είναι αυτό; Να μην κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ σε κανένα από τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του, με Ομόνοια και Απόλλωνα, ενώ η ΑΕΚ να κάνει δύο νίκες.

Μόνο έτσι μπορεί να γίνει το θαύμα, αν και η ΑΕΚ αρχίζει σιγά-σιγά να συμβιβάζεται με την ιδέα της απώλειας του τίτλου. Μια απώλεια που αφήνει πικρή γεύση σε όλους στην ομάδα της Λάρνακας, αφού δεν έχασε από τον ΑΠΟΕΛ σε κανένα από τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ άφησε βαθμούς απέναντι σε ομάδες που υποβιβάστηκαν ή παλεύουν για να σωθούν. Κάτι που δείχνει ότι ο τίτλος χάνεται από δικά της λάθη.

Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε αντίδραση από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ μέσω twitter για το πέναλτι που δεν δόθηκε στο 88’. Μιλώντας χθες στον Active (107.4 & 102.5) ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Η ΑΕΚ δεν μίλησε για τη διαιτησία. Βλέπουμε να διαλέγει φάσεις επιλεκτικά ο αντίπαλος και να παραπονιέται, ενώ εμείς δεν επιλέγουμε αυτό τον τρόπο, παρόλο που μπορούμε όταν υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις και για τις δύο ομάδες. Είναι το ίδιο έργο που έχουμε ξαναδεί όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό. Κοιτάζουμε ο καθένας τη δουλειά του. Τέσσερα ματς φέτος ο ΑΠΟΕΛ δεν μας κέρδισε και στα τρία ήμαστε καλύτεροι».

Πλέον η ομάδα της Λάρνακας κοιτά τη συνέχεια και τα εναπομείναντα δύο παιχνίδια της, στα οποία θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη και να περιμένει να δει πού θα τη βρει το φινάλε της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ