aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Μετά το Πάσχα οι ανανεώσεις, η μπάλα στον Ιδιάκεθ

ΑΕΚ: Μετά το Πάσχα οι ανανεώσεις, η μπάλα στον Ιδιάκεθ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη και όπως είναι λογικό ο Άντερ Μουρίγιο και η διοίκηση θα αρχίσουν σιγά-σιγά να βλέπουν και τη νέα περίοδο. Ένα σημαντικό κεφάλαιο είναι η ανανέωση κάποιων συμβολαίων που ο Μουρίγιο κρίνει ότι πρέπει να γίνει για να διατηρηθεί ο βασικός κορμός. Κάποιοι παίκτες που δεν έχουν συμβόλαια για τη νέα σεζόν και είναι στα πλάνα θα κληθούν να ανανεώσουν, ενώ δεν αποκλείεται ήδη να έχουν γίνει κάποιες πρώτες επαφές και συναντήσεις.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο, το πιο σημαντικό ουσιαστικά, είναι το τι θα γίνει με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ. Θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του και θα συνεχίσει στην ομάδα της Λάρνακας ή θα επιστρέψει στην Ισπανία; Ο ίδιος είχε αναφέρει ότι δεν βιάζεται και ότι στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Τώρα που ουσιαστικά ο στόχος αυτός έχει επιτευχθεί ίσως υπάρχει απάντηση για το μέλλον του.

Ποιος δεν θα ήθελε έναν προπονητή με τα εκπληκτικά αποτελέσματα του Ιδιάκεθ από την ημέρα που ήρθε; Με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα φαίνεται ότι η μπάλα βρίσκεται στα πόδια του Ιδιάκεθ. Αν ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει λογικά θα ανανεώσει μιας και η ΑΕΚ είναι σαν οικογένειά του. Το μόνο που ίσως να τον κρατήσει πίσω είναι αν υπάρχει οποιοδήποτε οικογενειακό πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ