aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Μετά από τον Μαρτίνεθ, πάει για τον εξτρέμ

ΑΕΚ: Μετά από τον Μαρτίνεθ, πάει για τον εξτρέμ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Χθες σας γράψαμε για μετεγγραφικό ντεμαράζ από τον Αρνάλ Κόντε και για κατά πάσα πιθανότητα κάλυψη της κενής θέσης του καταλόγου Α με αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ. Προτού στεγνώσει το μελάνι της «Goal» λοιπόν, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Έκτορ Μαρτίνεθ (φωτό κέντρο).

Ο Ισπανός έχει για καλό πόδι το αριστερό, είναι 25 ετών και είναι κεντρικός αμυντικός, επομένως ταιριάζει γάντι. Πολύ περισσότερο καθώς στην καριέρα του αγωνίστηκε και πέντε φορές σε ρόλο αριστερού μπακ. Θέση για την οποίαν επίσης γράψαμε χθες ότι έχει στο μυαλό του ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής.

Επομένως, επόμενη κίνηση που αναμένεται να κλείσει είναι του εξτρέμ. Μάλιστα, η ιστοσελίδα μας (Goal.com,cy) έγραψε προψές ότι ο 22χρονος Αλί Μαλέ από το Μάλι είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται από τον Κόντε. Προφίλ που επίσης ταιριάζει, καθώς προτίμηση του καθ’ ύλην αρμόδιου για θέματα μετεγγραφών της ΑΕΚ είναι να συμφωνήσει με ποδοσφαιριστή U22 για να μην είναι επιτακτική η διαγραφή ποδοσφαιριστή από τον κατάλογο Α.

Όσο για τον Μαρτίνεθ, ο οποίος αναμένεται εντός των ημερών στην Κύπρο, άρχισε από την ακαδημία της Αλκαλά και στη συνέχεια μεταπήδησε σε αυτήν της Ρεάλ. Με τη 2η ομάδα της Μαδρίτης αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη Β’ Κατηγορία της πατρίδας του. Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα των Γκιχουέλο και Γρανάδα 2, επίσης στη δεύτερη τη τάξει ισπανική κατηγορία. Με την τελευταία είχε 22 συμμετοχές κατά την περασμένη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ