aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Μετά από καιρό ήταν για φίλημα

ΑΕΚ: Μετά από καιρό ήταν για φίλημα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είχε περάσει πολύς καιρός από την προηγούμενη φορά που χάρηκαν την ΑΕΚ οι φίλοι της. Στο προχθεσινό ντέρμπι με την Ομόνοια, όμως, τους θύμισε τις καλές εμφανίσεις της στα αρχικά στάδια του τρέχοντος πρωταθλήματος. Μια ομάδα που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και γνωρίζει πολύ καλά πώς να το πάρει.

Διέλυσε τους πράσινους με 4-2 και έστειλε το ηχηρό μήνυμα ότι είναι εδώ δυνατή. «Ήταν το αποκορύφωμα της επιστροφής μας. Ειδικότερα σε μεγάλα διαστήματα στα δύο ημίχρονα, ήταν απολαυστική η εικόνα μας. Ήταν ένα χαρακτηριστικό μας που το παρουσιάσαμε στο πρώτο μισό της σεζόν», ανέφερε ο Κυριάκος Δημητρίου σε χθεσινές του τοποθετήσεις.

Ο Ιδιάκεθ παρέταξε ξανά την ομάδα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς και όπως φαίνεται, αυτός ο σχηματισμός της έχει ταιριάξει για τα καλά και οι παίκτες πλέον το έχουν αφομοιώσει πλήρως. Και απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή, αλλά απέναντι στην Ομόνοια ήταν αποτελεσματική, απολαυστική και έπαιξε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο.

Κάτι που ανάγκασε τους 5.000 ΑΕΚτζήδες να αποθεώσουν τους ποδοσφαιριστές και να βλέπουν τη συνέχεια με άλλο φακό και με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία. Τώρα η προσοχή επικεντρώνεται στην αυριανή αναμέτρηση κυπέλλου με την Ανόρθωση. Στο «ΑΕΚ Αρένα», θα στοχεύσει σε νίκη δίχως να δεχτεί γκολ. Αν έρθει αποτέλεσμα που θα δίνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα είναι ό,τι καλύτερο για τον Ιδιάκεθ και τους ποδοσφαιριστές του.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό, επικρατεί αισιοδοξία ότι η ΑΕΚ μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα. Η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στους Τομάς, Τέτε και Μιντίκκη, ενώ επιστρέφει μετά την τιμωρία του ο Μοϊσόφ. Ο Σκοπιανός αμυντικός είναι υποψήφιος για να πάρει θέση βασικού. Ο Τρουγιόλς είναι το φαβορί για να μείνει στον πάγκο και αουτσάιντερ οι Μουρίγιο και Καταλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ