aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Μέσα οι Τρισκόφσκι και Μοϊσόφ ενόψει Ομόνοιας!

ΑΕΚ: Μέσα οι Τρισκόφσκι και Μοϊσόφ ενόψει Ομόνοιας!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εκτός πλάνου για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με την Ομόνοια θα είναι οι Τολεμές, Ακοράν, Σπόλιαριτς και Χριστοδούλου. Ο τελευταίος έχει ένα πρόβλημα στα δάχτυλα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Τέτε, ο οποίος αντίκρισε στο ματς με την Πάφος FC την τρίτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα.

Αντιθέτως, οι Τρισκόφσκι και Μοϊσόφ προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό και είναι στη διάθεση του Ηλία Χαραλάμπους. Αμφότεροι είναι πολύ πιθανόν μάλιστα να συμπεριληφθούν στην ενδεκάδα, ειδικά αν βγάλουν και σήμερα την προπόνηση χωρίς ενοχλήσεις και απρόοπτα. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν απουσίες επιθετικά, η παρουσία του Τρισκόφσκι είναι επιβεβλημένη και αναγκαία για την ΑΕΚ.

Όσον αφορά στην προσπάθεια για πρόσληψη τεχνικού διευθυντή δεν υπάρχει κάτι το νεότερο τη δεδομένη στιγμή. Η διοίκηση αξιολογεί περιπτώσεις, βλέπει όλους που έχουν προταθεί και έχει ξεχωρίσει κάποια ονόματα, χωρίς να υπάρχει το ακλόνητο φαβορί. Οριστικές αποφάσεις δεν θα υπάρξουν σε αυτές τις μέρες αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο. Έτσι, ο προγραμματισμός Ιανουαρίου θα αρχίσει δειλά-δειλά και θα διαφανεί πώς θα προχωρήσει στην πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ