aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Μεγάλος «αντίπαλος» η ζέστη

ΑΕΚ: Μεγάλος «αντίπαλος» η ζέστη

Η ΑΕΚ μπήκε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας. Παρόλο που οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν τη ζωή πιο δύσκολη, ο Νταβίδ Κανέδα κι οι συνεργάτες του δεν πτοούνται και με βάση ενός μελετημένου προγράμματος, προσπαθούν να προετοιμάσουν όσο γίνεται καλύτερα τους ποδοσφαιριστές.

Την Τρίτη, 21 Ιουλίου, το σκηνικό των προπονήσεων θα μεταφερθεί στην Κακοπετριά, οπότε οι κλιματολογικές συνθήκες θα είναι ευνοϊκότερες και η εκγύμναση των παικτών θα πραγματοποιείται με λιγότερο βαθμό δυσκολίας.

Χθες, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πανιερότατο Μητροπολίτη Κιτίου Νεκτάριο. Στη συνέχεια, η ομάδα προπονήθηκε. Αύριο, υπενθυμίζουμε, ότι η ΑΕΚ θα δώσει το πρώτο φιλικό ματς. Στις 19:00 αντιμετωπίζει την Ομόνοια Αραδίππου στο «ΑΕΚ Αρένα». Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Νικολάου και βοηθοί οι Ιωάννης Λαζάρου, Μιχάλης Μαρίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ