aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Με τη σκούπα του Τσάβι

ΑΕΚ: Με τη σκούπα του Τσάβι

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο Τσάβι Ρόκα πήρε τη… σκούπα του και συνεχίζει ακάθεκτος το ξεσκαρτάρισμα της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Μετά τις προ ημερών ανακοινώσεις αποχωρήσεων των Ντανιέλ Μοϊσόφ, Τόνιο, Ζοέλ Μολ, Φλοριάν Τολεμές, Κέβιν Λαφράνς και Χόρχε Ναράνχο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν θα είναι στην ομάδα την επόμενη σεζόν.

Θωμάς Ιωάννου, Μάριος Αντωνιάδης, Ανδρέας Χριστοδούλου και Ματίγια Σπόλιαριτς, όπως ενημέρωσαν οι κιτρινοπράσινοι, αποτελούν παρελθόν. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αποχώρησαν ανέβηκε στους δέκα, με τη λίστα να αναμένεται πως θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο εντός των επόμενων ημερών.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής ήταν εξαρχής αποφασισμένος να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές, τις οποίες πλέον κάνει πράξη αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν τελειώσει.

Όπως είναι λογικό, οι πολλές αποχωρήσεις θα έχουν ως αποτέλεσμα και τις πολλές προσθήκες, με τους φίλους της ΑΕΚ να έχουν μπροστά τους μια «καυτή» καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ