aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Με τάσεις «αυτοκτονίας» και παραλίγο… καρδιακά

ΑΕΚ: Με τάσεις «αυτοκτονίας» και παραλίγο… καρδιακά

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Καρδιακά πήγε να μοιράσει στους φίλους της η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ερμή αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη, ενόψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος. Αν και η ομάδα της Λάρνακας βρέθηκε να προηγείται 3-0, δέχθηκε δυο τέρματα και κινδύνεψε με ισοφάριση.

Τελικά, παρά την πίεση του Ερμή, ο οποίος αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 56’, οι παίκτες του Ιδιάκεθ κράτησαν τη νίκη και πανηγύρισαν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Στα θετικά του αγώνα η πρώτη εμφάνιση του Χέφελ η οποία συνδυάστηκε και με ένα πολύ ωραίο γκολ.

Ο Ολλανδός μέσος έδειξε αρετές στο παιχνίδι του και αναμένεται στη συνέχεια να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, ενώ με την απουσία του Λαμπάν ίσως αγωνιστεί και στα επόμενα ματς. Εξαιρετικός και ουσιαστικός ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο Τρισκόφσκι ο οποίος με τα δυο τέρματα που πέτυχε απέναντι στον Ερμή έφτασε τα 14. Ο Σκοπιανός συνεχίζει να κάνει μια εξαιρετική σεζόν και άπαντες ελπίζουν να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς για να έρθουν ακόμη πιο σημαντικά γκολ στην πορεία.

Το κλίμα μετά την επιτυχία με τον Ερμή έχει σίγουρα βελτιωθεί και όλοι περιμένουν να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια. Ακολουθεί στο πρόγραμμα το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αναγέννηση όπου η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος και απ’ εκεί και πέρα το ματς κυπέλλου με την Ανόρθωση και τα ντέρμπι στα πλέι οφ.

Ενόψει Αναγέννησης, ο Ιδιάκεθ είναι πιθανό να πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα του για να ξεκουράσει παίκτες και να δώσει τη δυνατότητα σε κάποιους άλλους να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους. Η ΑΕΚ μπαίνει σε μια σειρά σημαντικών αγώνων και θέλει τη νίκη με την Αναγέννηση για να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τις απώλειες που θα υπάρξουν στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και να πλησιάσει την κορυφή ή να αυξήσει τις διαφορές από τις ομάδες που είναι πιο κάτω της.

Ο Βανσάν Λαμπάν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι με τον Ερμή και πλέον η ΑΕΚ θα τον στερηθεί για τα επόμενα δυο της παιχνίδια. Συγκεκριμένα ο Γάλλος μέσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με την Αναγέννηση στο πρωτάθλημα, αλλά ούτε σε αυτό που ακολουθεί στο κύπελλο με την Ανόρθωση. Ο έμπειρος μέσος είναι σημαντική απώλεια αλλά ο Ιδιάκεθ αναμένεται να βρει τη λύση και τον τρόπο για να τον αντικαταστήσει. Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχουν οποιαδήποτε νέα προβλήματα με την τεχνική ηγεσία να περιμένει την επιστροφή του Τέτε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ