aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Με όπλο την έδρα για νίκη-πρόκριση, σενάρια ενδεκάδας

ΑΕΚ: Με όπλο την έδρα για νίκη-πρόκριση, σενάρια ενδεκάδας

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ 

Μετά το 0-0 της προηγούμενης εβδομάδας στο Τσίρειο, η ΑΕΚ η οποία θα υποδεχτεί απόψε την ΑΕΛ και θέλει μόνο νίκη για να εξασφαλίσει εισιτήριο στα ημιτελικά. Αυτό αναγκάζει τους παίκτες του Ηλία Χαραλάμπους να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί όσον αφορά την άμυνα, μιας και αν δεχθεί πρώτη γκολ η ομάδα της Λάρνακας, θα πρέπει στη συνέχεια να κάνει την ανατροπή για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.

Είναι παιχνίδι λεπτών ισορροπιών και η κάθε λεπτομέρεια θα παίξει το δικό της ρόλο, γι’ αυτό και ο Κύπριος προπονητής περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Ο θεσμός του κυπέλλου ενδιαφέρει και απασχολεί έντονα την ομάδα της Λάρνακας, μιας και είναι ένας τρόπος να σωθεί η σεζόν. Επομένως, αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται για πολύ σημαντικό ματς για την ΑΕΚ και ο κόσμος είναι σημαντικό να στηρίξει την ομάδα, να μαζευτεί στο ΑΕΚ Αρένα και να στείλει τα μηνύματά του.

Εκτός πλάνου είναι ο Τέτε, ενώ μάλλον δεν θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Σάστρε και Ναράνχο. Έτοιμος είναι ο Χέφελ και διεκδικεί θέση μάλιστα στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, δεξιός μπακ είναι ο Φερνάντες, αριστερός ο Ιωάννου και κεντρικοί αμυντικοί οι Γκονθάλεθ και Γκολομπάρτ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται Τρουγιόλς, Άβρααμ και Σπόλιαριτς. Δεξιά της επίθεσης ο Ακοράν, αριστερά ο  Γιάννου και στην κορυφή ο Τρισκόφσκι. Θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικεί και ο Χέφελ αντί του Άβρααμ ή του Σπόλιαριτς. Υπάρχουν διάφορα σενάρια για την ενδεκάδα. Ακόμη και το ενδεχόμενο να δούμε την ΑΕΚ να παίζει με τριάδα στην άμυνα, με τον Τρουγιόλς σε ρόλο σέντερ μπακ. Ο Χαραλάμπους δοκίμασε διάφορα και θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για την ομάδα του με στόχο φυσικά να επιτευχθεί η πολυπόθητη πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ