aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Με φόρα για την ανατροπή

ΑΕΚ: Με φόρα για την ανατροπή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το παιχνίδι με την Αναγέννηση, για την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα της Λάρνακας, όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε με το ευρύ 6-0 και σίγουρα πέρα από τους τρεις βαθμούς έχει να κρατήσει ακόμη κάποια θετικά. Ένα εξ αυτών, η πολύ καλή εμφάνιση του Χέφελ που συνεχίζει να δείχνει πολύ καλά στοιχεία και συνάμα δείχνει ικανός να βοηθήσει την ΑΕΚ και στα πιο δύσκολα που έρχονται. Επίσης, τα δυο γκολ που σημείωσε ο Μυτίδης θα τον βοηθήσουν να ανέβει ψυχολογικά.

Πλέον, η ΑΕΚ, με το πλην 4 από την κορυφή και το ανέβασμά της στη δεύτερη θέση, θέλει να παλέψει στα εναπομείναντα 10 ντέρμπι για να καλύψει αυτή τη διαφορά και να στεφθεί πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τη δεδομένη στιγμή το παιχνίδι με την Ομόνοια για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, το οποίο έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα, μπαίνει στην άκρη. Προτεραιότητα δόθηκε στο ματς κυπέλλου με την Ανόρθωση όπου μετά την ήττα της με 3-1 στον πρώτο αγώνα, στην ουσία η ΑΕΚ ψάχνει ένα θαύμα για να περάσει στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και οι παίκτες του αναγνωρίζουν ότι τα δεδομένα είναι εξαιρετικά δύσκολα, όμως θα πάνε αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να το παλέψουν και να κυνηγήσουν την ανατροπή. Είναι άγνωστο αν ο προπονητής θα ξεκουράσει έναν ή δύο ποδοσφαιριστές, μιας και το πρωτάθλημα πλέον φαντάζει ως ο μεγάλος στόχος. Ο Βάσκος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο παικτών: του Τέτε, ο οποίος και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και του τιμωρημένου Λαμπάν. Ο Τέτε θα κάνει αγώνα δρόμου μπας και προλάβει την αναμέτρηση με την Ομόνοια για το πρωτάθλημα.

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι αρκετά καλό, ενώ πολλά χαμόγελα έφερε και η επάνοδος του Χουάν Τομάς μετά από τέσσερις μήνες. Ο Ισπανός είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την ΑΕΚ και σίγουρα μόλις θα είναι έτοιμος θα μπορεί να αποδειχθεί σαν μια νέα μετεγγραφή για την ομάδα της Λάρνακας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ