aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Με ελλείψεις, «νίκη εδώ και τώρα»!

ΑΕΚ: Με ελλείψεις, «νίκη εδώ και τώρα»!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες είναι ο απολογισμός της ΑΕΚ στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος. Απολογισμός που μόνο απογοήτευση φέρνει στην ομάδα της Λάρνακας, η οποία θέλει από σήμερα να γυρίσει σελίδα και να ανατρέψει το όλο κλίμα. Μπορεί κάποιος να πει ότι η αρχή έγινε από την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, όταν οι παίκτες του Ιραόλα έκαναν ό,τι μπορούσαν στον αγωνιστικό χώρο, πήραν τον βαθμό, έβγαλαν αντίδραση και ευελπιστούν ότι απέναντι στον Ερμή θα έρθει επιτέλους η νίκη και το τρίποντο.

Τα προβλήματα για τον Ιραόλα είναι πολλά και σημαντικά. Είναι άγνωστο τι θα πράξει με τις απουσίες που υπάρχουν. Εκτός πλάνων είναι οι Τρισκόφσκι, Γιάννου, Ιγκόρ, Αντωνιάδης, Ασούμπρε, Ακοράν (τιμωρημένος), ενώ Ιωάννου και Μοϊσόφ θα είναι μάλλον στην αποστολή αλλά πιθανόν να μην είναι έτοιμοι για ενδεκάδα. Όμως, δεν αποκλείεται κάποιος εκ των δύο να παίξει, με τα τόσα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η ομάδα της Λάρνακας.

Ένα πιθανό σενάριο για την ενδεκάδα, με πολλές παραλλαγές όμως, είναι να παίξει ο Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Τρουγιόλς, αριστερά να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί ο Ιωάννου και στο κέντρο της άμυνας οι Καταλά και Μίκελ. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Νάτσο Κάσες, Χέφελ και Λαρένα, στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης ο Τέτε, στη δεξιά ο Γκαρσία και στην κορυφή ο Τολεμές. Διαθέσιμος είναι και ο Σάστρε, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός με μία προπόνηση. Θέση διεκδικεί και ο Λαμπάν, ενώ παίζει και το σενάριο να παίξει ο Χέφελ στα άκρα της επίθεσης.

Αυτό θα εξαρτηθεί και από το σύστημα που θα επιλέξει και την ετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών. Ό,τι και να επιλέξει, ο Βάσκος τεχνικός θα αναγκαστεί να κάνει κάποιες «αλχημείες» για να μπορέσει να κλείσει, όσο γίνεται, τις τρύπες που υπάρχουν. Όποιοι πάντως και να αγωνιστούν γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ομάδα χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε μια νίκη. Μία νίκη η οποία αν έρθει, θα φέρει ανακούφιση, μεγαλύτερη ηρεμία στα αποδυτήρια και σίγουρα πολύ καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Από βδομάδας θα αρχίσει η ομάδα να γεμίζει μιας και αναμένεται να υπάρξουν κάποιες επιστροφές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ