aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Με Ασούμπρε, αλλά χωρίς Αντωνιάδη

ΑΕΚ: Με Ασούμπρε, αλλά χωρίς Αντωνιάδη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από τη Δευτέρα, η ΑΕΚ έπιασε δουλειά με προπονήσεις, εργομετρικά και ιατρικά τεστ. Στο νέο ξεκίνημα δεν υπάρχουν νέα πρόσωπα, όμως αυτό δεν είναι κάτι που ανησυχεί τον Άντερ Μουρίγιο. Στην πρώτη ανεπίσημη προπόνηση παρευρέθηκαν περίπου 30 φίλοι της ομάδας, οι οποίοι σίγουρα περιμένουν το κάτι παραπάνω τη νέα σεζόν.

Οι Τέτε και Ακοράν δεν συμμετείχαν στο φουλ πρόγραμμα προπόνησης ένεκα μικροενοχλήσεων που δεν ανησυχούν. Κανονικά προπονείται ο Ασούμπρε, ο οποίος επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Λαμία. Απουσιάζει ο Μάριος Αντωνιάδης που πήρε περισσότερες μέρες άδεια λόγω των υποχρεώσεων με την Εθνική μας ομάδα. Αναμένεται πως θα μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας στην Πολωνία (η αποστολή θα ταξιδέψει το ερχόμενο Σάββατο).

Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, με την ομάδα της Λάρνακας να έχει ήδη προγραμματίσει να δώσει συνολικά τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Οι πρώτες προπονήσεις είναι σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Τα δύσκολα για τους ποδοσφαιριστές θα αρχίσουν όταν μεταβούν στην Πολωνία και στο νέο προπονητικό κέντρο, μιας και μετά από χρόνια η ομάδα δεν θα είναι στην Οπαλένιτσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ