aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Με απουσίες και ερωτηματικά...

ΑΕΚ: Με απουσίες και ερωτηματικά…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Να ξεκινήσει ιδανικά θέλει το 2020 η ΑΕΚ και να αφήσει πίσω της τις κακές αναμνήσεις και τις πίκρες που άφησε το 2019. Το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (17:00, Primetel 1) είναι μιας επιλογής και η νίκη αποτελεί το μοναδικό ζητούμενο. Ήδη χάθηκαν πάρα πολλοί βαθμοί από την ομάδα της Λάρνακας και κάθε καινούργια απώλεια κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο και την προσπάθειά της για να παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους είδε και χθες τον Τρισκόφσκι να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να δει αν μπορεί να τον έχει στην αποστολή. Το πιο πιθανό είναι ότι θα κάνει παρέα στους τραυματίες Ακοράν, Τολεμές και Σπόλιαριτς, οι οποίοι θα δουν το ματς από την κερκίδα. Δεδομένα εκτός είναι και ο τιμωρημένος Τρουγιόλς. Έτσι, ο τεχνικός της ΑΕΚ θα διατηρήσει την τετράδα στην άμυνα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τόνιο, δεξιά της άμυνας τη θέση διεκδικούν Τάντι, Γκαρσία και Ρουίθ, αριστερά ο Πλάνας και κεντρικοί αμυντικοί Γκονθάλεθ και Μοϊσόφ. Στη μεσαία γραμμή Σάστρε και Κάσες οι αμυντικοί μέσοι, με τον Χέφελ λίγο πιο μπροστά. Δεξιά της επίθεσης θα δούμε είτε τον Τέτε είτε τον Φιόλιτς, αριστερά μάλλον θα διατηρηθεί ο Ιωάννου και στην κορυφή ο Γιάννου.

Ένα άλλο σενάριο είναι να μείνει πάγκο ο Πλάνας και να πάει στην άμυνα ο Ιωάννου και ο Τέτε αριστερά της επίθεσης. Με την απουσία και του Τολεμές και του Τρισκόφσκι δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για την τεχνική ηγεσία και έντονος πονοκέφαλος. Οι δυο βασικοί επιθετικοί είναι εκτός, ενώ ο Κίβενι πολύ δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού αν και ο νεαρός επιθετικός πήρε χρόνο σε όλα τα ματς με τον Χαραλάμπους στον πάγκο. Τη δεδομένη στιγμή για την ΑΕΚ περισσότερη σημασία έχουν οι βαθμοί και όχι τόσο ποιοι θα παίξουν. Άλλωστε σε κάθε αγωνιστική η ομάδα κουβαλά και ένα σωρό αγωνιστικά προβλήματα. Έχει πλέον μάθει να ζει με αυτά και είναι ένας από τους λόγους που δεν μπορεί ακόμη να βρει ρυθμό και σταθερότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ