aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Με απόλυτη επιτυχία το Fan Day και η παρουσίαση παικτών (pics+δηλώσεις)

ΑΕΚ: Με απόλυτη επιτυχία το Fan Day και η παρουσίαση παικτών (pics+δηλώσεις)

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ακόμα και δίχως πολλά νέα αποκτήματα, ακόμα και αν δεν έκανε ντόρο με κάποιο ηχηρό όνομα, το σκηνικό ήταν όπως κάθε χρόνο στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας. Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε κατά την παρουσίαση του έμψυχου δυναμικού της ΑΕΚ, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Παρόντες ασφαλώς ήταν οι νεοαποκτηθέντες Ματίγια Σπόλιαριτς και Ραούλ Ορτίθ, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν, όπως άλλωστε όλοι οι ποδοσφαιριστές των κιτρινοπρασίνων.

Την παρουσίαση ανέλαβε εκ μέρους της διοίκησης του συλλόγου της Λάρνακας ο Ιωσήφ Φράγκος, ο οποίος έκανε σαφές ποιος θα είναι ο στόχος και για τη νέα σεζόν.

«Είμαι περήφανος που παρουσιάζω για ένατη φορά την ομάδα στον κόσμο της. Θα προσπαθήσουμε ξανά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Την περασμένη σεζόν, όπως τις προηγούμενες, χάσαμε τον τίτλο στο παρά κάτι», δήλωσε αρχικά το διοικητικό στέλεχος των επίδοξων πρωταθλητών, που πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει τα όρια της. Επίσης, να σημειώσω ότι αποτελείται σήμερα από ικανούς ανθρώπους. Με απλή αγάπη και ήθος προς τον χώρο και τον κόσμο». Όσο για την καθυστέρηση που παρατηρείται στον μετεγγραφικό σχεδιασμό, έστειλε καθησυχαστικό μήνυμα: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος, θα γίνουν οι μετεγγραφές».

Από τα νέα αποκτήματα, μίλησε ο Σπόλιαριτς, ο οποίος τόνισε: «Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη επιλογή που είχα. Υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Από την πλευρά του, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, είπε: «Είμαστε μια οικογένεια εδώ στην ΑΕΚ. Όλοι οι παίκτες, όλο το προσωπικό και κυρίως εσείς που μας υποστηρίζεται. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, γι’ αυτό και είμαστε τόσο ξεχωριστοί. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι είστε η δύναμη μας, σας χρειαζόμαστε την Πέμπτη για να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας. Σας χρειαζόμαστε από την πρώτη μέρα της σεζόν. Μαζί όλα είναι πιθανά. Ελάτε να υποστηρίξετε του παίκτες μας. ΠΑΜΕ ΑΕΚ».

Πριν από την παρουσίαση του ρόστερ, προηγήθηκε το Fan Day της ΑΕΚ, υπό την παρουσία αρκετών φίλων της. Οπαδοί της ανεξαρτήτως ηλικίας είχαν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ της ομάδας της Λάρνακας. Οι παίκτες της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλες, ενώ υπέγραψαν σε φωτογραφίες, αυτόγραφα και μπάλες.

Πιο κάτω διαβάστε όλα όσα ειπώθηκαν κατά την παρουσία του Μέγα χορηγού, BetOnAlfa…

Το μέλος της διοίκησης του συλλόγου της Λάρνακας, Ιωσήφ Φράγκος, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την BetOnAlfa ως τον μέγα χορηγό της ομάδας μας από τη νέα αγωνιστική περίοδο και για τα επόμενα τρία χρόνια».

Το διοικητικό στέλεχος των κιτρινοπράσινων τόνισε ότι πρόκειται για εταιρεία που πρωτοπορεί εκ της ιδρύσεώς της στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος. Στη συνέχεια τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με τη συγκεκριμένη εταιρεία: «Δείχνει για ακόμη μία φορά πόσο μεγαλώνει η ΑΕΚ, πόση αξία αποκτά το εμπορικό σήμα της. Ευχαριστούμε την BetOnAlfa για την εμπιστοσύνη. Τέτοιου είδους συμφωνίες βοηθούν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ακολούθως, ο Φράγκος υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ οφείλει να στηρίζει τους χορηγούς της και κατέληξε λέγοντας: «Καλώ τον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την BetOnAlfa και είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος της σεζόν, η εταιρεία θα νιώθει ότι αποδίδει η επενδυτική της ενεργεία».

Εκ μέρους της BetOnAlfa, έδωσε το παρών του ο Χρίστος Βαλανίδης, ο οποίος ευχήθηκε αρχικά στην ΑΕΚ για τα 25χρονά της και πρόσθεσε: «Γιορτάζει 25 χρόνια και εμείς 10 στον χώρο του στοιχήματος. Είναι η πρώτη φορά που επενδύουμε σε μία ομάδα ως κύριος χορηγός και είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της συνεργασίας. Η ΑΕΚ έχει καταστεί τα τελευταία χρόνια ως μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο. Να ευχηθούμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και να πετύχει όλους τους στόχους της. Θα είμαστε στο πλάι της τα επόμενα τρία χρόνια και θα τα λέμε συχνά».

Πιο κάτω ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ