aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Με 20άδα για την πρόκριση στο Μινσκ

ΑΕΚ: Με 20άδα για την πρόκριση στο Μινσκ

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι το απόγευμα η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για το Μινσκ της Λευκορωσίας, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League με αντίπαλο την Ντιναμό Μινσκ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (03/08) στις 18:00 στο «Traktor Stadium».

Την Τετάρτη (02/08) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας στο «Traktor Stadium». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά. Πριν από την έναρξη της προπόνησης στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει ο προπονητής Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής. Η αποστολή της ΑΕΚ θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Κύπρο το απόγευμα της Παρασκευής (04/08).

Η αποστολή της ομάδας αποτελείται από τους: Εύμαιος Ευθυμιάδης (Υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος/αρχηγός αποστολής), Xavi Roca (Τεχνικός Διευθυντής), Χριστόφορος Πετρουής (Τιμ-Μάνατζερ), Imanol Idiakez (Προπονητής), Antonio Hidalgo (Βοηθός Προπονητή), Ηλίας Χαραλάμπους (Β’ Βοηθός Προπονητή), Nestor Orozco (Γυμναστής), Γιώργος Παπασάββας (Προπονητής Τερματοφυλάκων), Μιχάλης Αθανασίου (Φυσιοθεραπευτής), Yordan Stoyanov (Μασέρ), Florin Yucan (Φροντιστής), δρ. Γιάννης Ευσταθιάδης (Γιατρός) και Κυριάκος Δημητρίου (Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου).

Ποδοσφαιριστές (20): Χουάν Πάμπλο, Γιωργαλλίδης, Τούμπας, Σόρια, Τρουγιόλς, Καταλά, Αντωνιάδης, Τρισκόφσκι, Κάσες, Μοϊσόφ, Λαρένα, Mυτίδης, Λαμπάν, Μουρίγιο, Ακοράν, Τομάς, Μπόλιεβιτς, Φλοριάν, Χέφελ, Τέτε. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην Κύπρο και θα ακολουθήσουν ξεχωριστό πρόγραμμα προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ