aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: «Λουκούμι» για τους τραυματίες

ΑΕΚ: «Λουκούμι» για τους τραυματίες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχει η διακοπή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ. Και αυτό γιατί θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν αυτή την περίοδο οι τραυματίες Ακοράν, Μοϊσόφ και Τολεμές και να επιστρέψουν στη διάθεση του προπονητή τους για το ντέρμπι με την Ομόνοια που ορίστηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου (18:00). Εκτιμάται ότι μέχρι τότε θα είναι σε θέση να προπονηθούν κανονικά, όμως αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα από τις προπονήσεις.

Επίσης, ο Κάρλες Πλάνας θα έχει τον χρόνο να γνωρίσει καλά την ομάδα και τα «θέλω» του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και συνάμα θα καλύψει το χαμένο έδαφος. Το ίδιο περίπου ισχύει και για τον Φακούντο Γκαρσία που ήρθε τελευταίος. Βέβαια, ο Αργεντινός δεν χρειάζεται και ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, μιας και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα από την περασμένη σεζόν, γνωρίζει τον προπονητή και είναι στα θετικά της απόκτησής του.

Να λοιπόν γιατί η διακοπή μπορεί να χαρακτηριστεί ευεργετική για την ΑΕΚ, μιας και οι όποιες αγωνιστικές εκκρεμότητες θα μπορέσουν να κλείσουν σε μεγάλο βαθμό. Ο Ιδιάκεθ δεν θέλησε να «κλείσει» κάποιο φιλικό παιχνίδι στη διακοπή, μιας και η ομάδα του έδωσε ήδη επτά επίσημα ματς, ενώ απουσιάζουν και οι τέσσερις διεθνείς με αποτέλεσμα να μην θέλει να επιβαρύνει την ομάδα του αγωνιστικά. Οι προπονήσεις θα κυλήσουν ομαλά και χωρίς εντάσεις αυτή την εβδομάδα και από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπει στην τελική της ευθεία για την αναμέτρηση με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ