aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Λαβωμένη, αλλά αποφασισμένη…

ΑΕΚ: Λαβωμένη, αλλά αποφασισμένη…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο τραυματισμός του Τζοάν Τρουγιόλς στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Αντόνι Ιραόλα, μιας και υπολόγιζε πολύ τον Καταλανό, ο οποίος ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Άλλωστε σε όποια θέση κλήθηκε να αγωνιστεί τα πήγε εξαιρετικά και τώρα ο τραυματισμός του είναι πλήγμα για την ΑΕΚ. Και αυτό επειδή όλα δείχνουν ότι δεν θα βρίσκεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Ζυρίχη στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Προβλήματα αντιμετώπισαν επίσης οι Ιγκόρ Σίλβα και Νάτσο Κάσες, οι οποίοι όμως είναι πολύ πιθανό να προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του Ιραόλα. Είναι σημαντικό ο Ιγκόρ Σίλβα κυρίως να είναι έτοιμος να βοηθήσει, μιας και με την απουσία των Τρουγιόλς και Αντωνιάδη, οι λύσεις στα άκρα της άμυνας είναι περιορισμένες και ο Βραζιλιάνος είναι απαραίτητος στο πλάνο με τους Ελβετούς.

Τα όποια αγωνιστικά προβλήματα ή ερωτηματικά αντιμετωπίζει η ΑΕΚ δεν επηρεάζουν την πολύ καλή ψυχολογία που υπάρχει. Μπορεί η ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα (1-1) να έφερε απογοήτευση, όμως αναμετρήσεις όπως αυτή με τη Ζυρίχη είναι σίγουρα πολύ διαφορετικές σε σχέση με το κυπριακό πρωτάθλημα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα της Πέμπτης μιας και γνωρίζουν ότι έχουν την ευκαιρία να γράψουν ξανά ιστορία και να αγωνιστούν σε αυτό το επίπεδο, κάτι που κάποιοι ίσως να μην έχουν την ευκαιρία να πράξουν ξανά στην καριέρα τους.

Πάντως, ο Ιραόλα δεν αναμένεται να κάνει εκπλήξεις σε σχέση με τα παιχνίδια της ομάδας στην προκριματική φάση. Κατά 80% οι ποδοσφαιριστές θα είναι οι ίδιοι. Κατά πάσα πιθανότητα τη θέση του Τρουγιόλς θα πάρει ο Ιωάννου, ενώ «παίζεται» και μία θέση στην κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Γιάννου και Τρισκόφσκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ