aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Κυνηγώντας το τέλειο!

ΑΕΚ: Κυνηγώντας το τέλειο!

ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΜΙΛΤΙΑΔΟΥΣ (ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΑΚ)

Matchday η 15η Αυγούστου για την ΑΕΚ, που θα αντιμετωπίσει απόψε (21:30, Cytavision Sports 2) τη Γάνδη στο Βέλγιο, μία εβδομάδα μετά το 1-1 στο ΑΕΚ Αρένα. O Ιμανόλ Ιδιάκεθ και οι ποδοσφαιριστές του ταξίδεψαν από την Ανατολική Μεσόγειο μέχρι τα χερσαία σύνορα της Βόρειας Θάλασσας και δεν είναι διατεθειμένοι να μπουν στον αγωνιστικό χώρο της «Γκελάμκο Αρίνα» και να παραδώσουν τα όπλα αμαχητί.

Αναγνωρίζουν την τεράστια δυναμική που αναπτύσσουν τα «βουβάλια» στο σπίτι τους και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί, καταθέτοντας πάθος και απόλυτη δέσμευση στον στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Αναντίλεκτα, τα εχέγγυα που οδηγούν σε θετικό αποτέλεσμα είναι η αφοσίωση στο πλάνο του προπονητή, η συγκέντρωση για ενενήντα λεπτά και ο εκμηδενισμός των λαθών.

Ο Βάσκος τεχνικός είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς και να δηλώνουν την πλήρη ετοιμότητά τους για τον αποψινό κρίσιμο επαναληπτικό. O κόουτς των κιτρινοπράσινων ξέρει τι εστί κατάμεστη βελγική έδρα και ελπίζει πως η ομάδα του θα κάνει το τέλειο παιχνίδι και θα πλησιάσει τα ποσοστά αποτελεσματικότητας που είχε πριν από 364 μέρες, όταν υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του, Αντόνι Ιραόλα, φιλοδώρησε με πέντε τέρματα τη Στουρμ Γκρατς και εξασφάλισε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση στα πλέι οφ της περσινής διοργάνωσης. Οι δύο αγώνες δεν έχουν ομοιότητες και δεν μας επιτρέπουν να μπούμε στη λογική της σύγκρισης, γι’ αυτό ευχή τους είναι να μπορέσουν να παραβιάσουν τουλάχιστον μία φορά την εστία του Καμίνσκι.

Δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές

Δύσκολα θα υπάρξει διαφοροποίηση στους έντεκα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ σε σχέση με τον αγώνα στην «ΑΕΚ Αρένα». Το ίδιο ισχύει και για τον σχηματισμό (3-5-2). Άρα, αν αυτό λάβει χώρα θα δούμε τον Τόνιο Ραμίρεθ κάτω από τα δοκάρια, τους Γκονθάλεθ, Μόισοφ και Τρουγιόλς στην τριάδα της άμυνας. Αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Νάτσο Κάσες και Λούις Σάστρε. Μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού θα κινείται ο ιθύνων νους της μεσαίας γραμμής, Έκτορ Χέφελ. Στα άκρα του κέντρου θα αναπτύσσονται οι Τέτε και Ακοράν Ρέγιες, ενώ στην επίθεση θα έχουμε τους Ιβάν Τρισκόφσκι και Απόστολο Γιάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ