aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: «Κράτα με να σε κρατώ, να ανεβούμε το βουνό» ενόψει ΑΠΟΕΛ

ΑΕΚ: «Κράτα με να σε κρατώ, να ανεβούμε το βουνό» ενόψει ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα προβλήματα και στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο στο ΓΣΠ, θα είναι πολλά για την ΑΕΚ. Ο Φακούντο Γκαρσία με την αποβολή του κόντρα στην ΕΝΠ θα απουσιάσει από το μεγάλο ντέρμπι.

Αν οι Τζοάν Τρουγιόλς και Νταβίντ Μοϊσόφ δεν είναι έτοιμοι για την ενδεκάδα θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα. Ο Μοϊσόφ ακόμη δεν έχει παίξει στο πρωτάθλημα και είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα είναι αν ξεκινήσει βασικός με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ και ο Τρουγιόλς αποτελεί ερωτηματικό. Με το Παραλίμνι τελικά έμεινε εκτός αποστολής και ο Έκτορ Χέφελ ενώ ήταν… έτοιμος.

Από εκεί και πέρα, πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της ΑΕΚ χθες με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Ένωση να κάνουν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι να προπονούνται σε πιο εντατικούς ρυθμούς.

Για σήμερα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις και αρχίζουν δουλειά ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Οι επόμενες προπονήσεις θα είναι σημαντικές έτσι ώστε να διαφανεί ποιοι από τους παίκτες που είναι τραυματίες θα μπορέσουν να τεθούν στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Σίγουρα θα πρέπει αυτοί που θα επιλεγούν στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ να είναι 100% έτοιμοι. Μοϊσόφ, Χέφελ, Κάρλες Πλάνας και Τρουγιόλς θα κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι σε όσο γίνεται καλύτερη αγωνιστική κατάσταση μιας και κανείς δεν θέλει να χάσει ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ