aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: «Κλειδί» οι κινήσεις κάτω των 22 ετών

ΑΕΚ: «Κλειδί» οι κινήσεις κάτω των 22 ετών

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δεν είναι μόνο οι μετεγγραφές με έμπειρους ξένους και κοινοτικούς που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ΑΕΚ, αλλά και αυτές με παίκτες κάτω των 22. Ο Άντερ Μουρίγιο έχει στο πλάνο του να κινηθεί για ποδοσφαιριστή κάτω των 22, που να αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός. Δεν θέλει όμως να φέρει παίκτη που απλά θα γεμίσει το ρόστερ. Θέλει να φέρει ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά στην ΑΕΚ τη νέα σεζόν και θα έχει ενεργό ρόλο.

Πέρσι, έφερε δυο παίκτες κάτω των 22 και πέτυχε και στις δυο του επιλογές. Αναφερόμαστε στους Ιγκόρ Σίλβα και Φακούντο Γκαρσία, οι οποίοι ήρθαν μεν δανεικοί αλλά κατάφεραν να κερδίσουν με το σπαθί τους θέση στο αρχικό σχήμα και να βοηθήσουν τους κιτρινοπράσινους.

Αυτό θέλει να κάνει και τώρα ο Μουρίγιο. Είτε ένας, είτε δυο, είτε τρεις παίκτες έρθουν κάτω των 22, να είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα της Λάρνακας. Είναι σημαντικό επίσης ότι ο Χέφελ δεν θα είναι πλέον στον κατάλογο Β, αλλά θα λαμβάνει θέση κοινοτικού. Η αλήθεια είναι ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ το ψάχνει πολύ και είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, μιας και δεν είναι εύκολο να πετύχεις παίκτες σε αυτή την ηλικία. Ειδικά όταν προέρχονται από «άδειες» σεζόν.

Από εκεί και πέρα, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας δεν είχε προκύψει εξέλιξη αναφορικά με τους Λαρένα και Κάσες, ενώ ο Ακίνο όλο και απομακρύνεται. Στο τραπέζι είναι πάντα και το κεφάλαιο της ενίσχυσης. Ο Μουρίγιο έχει στα χέρια του πάρα πολλές προτάσεις από διάφορους μάνατζερ και τις αξιολογεί.

Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να φέρει παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και από τη στιγμή που οι κινήσεις οι οποίες θα γίνουν θα είναι λίγες, το περιθώριο λάθους πρέπει να μειωθεί. Γι’ αυτό και ο Μουρίγιο θέλει να είναι όσο γίνεται πιο σίγουρος για την επιλογή του, ψάχνοντας εξονυχιστικά κάθε περίπτωση που έχει στα χέρια του ξεχωριστά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ