aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Κάνουν μαθηματικές πράξεις για να σωθούν

ΑΕΚ: Κάνουν μαθηματικές πράξεις για να σωθούν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Το οικονομικό σκέλος και το πώς θα διαχειριστούν τα υφιστάμενα συμβόλαια, αποτελεί προτεραιότητα για τη διοίκηση της ΑΕΚ. Όπως δήλωσε στο «Goal» ο πρόεδρος της ομάδας, Άντρος Καραπατάκης, στόχος είναι να βρεθεί κοινή συνισταμένη, ενημερώνοντας ακολούθως τους ποδοσφαιριστές.

Παρά την εκτίμησή του ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τους παίκτες της ΑΕΚ, γνωρίζει πολύ καλά πως η κατάσταση απαιτεί λεπτούς χειρισμούς ώστε να μη διασαλευτεί το καλό κλίμα που υπάρχει στους Λαρνακείς.

Ο Άντρος Καραπατάκης και οι συνεργάτες του, κάνουν τις μαθηματικές πράξεις και προχωρούν. Η συρρίκνωση των μηνιαίων εσόδων κατά 50% τουλάχιστον, όπως δήλωσε ο πρόεδρος στην εφημερίδα μας, δημιουργεί προβλήματα, τα οποία θέλουν  να διαχειριστούν καταλλήλως.

«Όλοι πρέπει να διαμοιραστούν τις συνέπειες από τον κορωνοϊό. Κανένας δεν μπορεί να βγει… αλώβητος», ήταν το μήνυμα που έστειλε, ξεκαθαρίζοντας ότι τα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού μπήκαν προς το παρόν στο περιθώριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ