aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Κανέδα ο νέος προπονητής με τις ευλογίες του Κόντε (ανακοίνωση)

ΑΕΚ: Κανέδα ο νέος προπονητής με τις ευλογίες του Κόντε (ανακοίνωση)

Ο Νταβίδ Κανέδα είναι ο αντικαταστάτης του Ηλία Χαραλάμπους για τον πάγκο της ΑΕΚ. Πρόκειται για 50χρόνο Ισπανό τεχνικό ο οποίος υπέγραψε με τη λάρνακιώτικη ομάδα και ανακοινώθηκε. Φαίνεται πως ο Αρνάλ Κόντε είχε πάρει την απόφαση του εδώ και μέρες μιας και έχει ήδη συμφωνήσει με Ισπανό προπονητή.

Μετά την ανακοίνωση του Κανέδα,  αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ πάει με νέο προπονητή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Όσον αφορά πάντως τον Ηλία Χαραλάμπους ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν θα παραμείνει στην ομάδα της Λάρνακας από κάποιο άλλο πόστο. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες με όλα τα σενάρια να είναι ανοικτά.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, με τον Ισπανό David Caneda για την θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Ο 50χρονος (30/01/1970) Caneda έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε Ισπανία, Ισραήλ και Μεξικό ως βοηθός προπονητής. Στην Ισπανία με τις Valencia και UD Las Palmas, στο Ισραήλ με την Maccabi Tel Aviv και στο Μεξικό με τις Estudiantes, Santos Laguna και Pachuca. Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ