aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Καλείται να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας…

ΑΕΚ: Καλείται να δείξει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο αποκλεισμός μεσοβδόμαδα στο κύπελλο ανήκει στο παρελθόν. Η ΑΕΚ καλείται να αφήσει στην άκρη ό,τι έγινε, να στρέψει αποκλειστικά πλέον την προσοχή στο πρωτάθλημα και δη στην κατάληψη αρχικά της τρίτης θέσης, η οποία εξασφαλίζει θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Εδώ είναι που καλείται να δείξει χαρακτήρα και τη στόφα μεγάλης ομάδας. Να αντιδράσει σωστά, να βγάλει αποφασιστικότητα, πείσμα και να διεκδικήσει τη νίκη στην έδρα του ΑΠΟΕΛ.

Το γεγονός ότι φέτος δεν έχασε απέναντι τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας είναι κάτι που δείχνει ότι αγωνίζεται με άλλον αέρα απέναντι στην ομάδα του Τραμετσάνι. Ο αποκλεισμός όμως της Τετάρτης είναι κάτι που ο Ιδιάκεθ δεν θέλει να επηρεάσει τους παίκτες του στο ψυχολογικό κομμάτι και αυτό είναι που καλείται να διαχειριστεί.

Είναι δεδομένο ότι ο Βάσκος τεχνικός θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα. Εκτός οριστικά είναι ο Τρισκόφσκι. Ο Τέτε, και αποστολή να είναι, δεν θα πάρει φανέλα βασικού. Οι Τολεμές, Σουάρες, Αντωνιάδης και Μικέλ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Το 3-4-3 δεν πρόκειται να αλλάξει για τον Ιδιάκεθ, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να αποδίδει αρκετά καλά και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει τις πλείστες φορές. Ίσως κάποιοι παίκτες πάρουν ανάσες, όπως ο γερόλυκος Καταλά ή ακόμη οι Λαρένα, Γιάννου, Χέφελ. Το σίγουρο είναι ότι σε πρόσωπα θα υπάρχουν αλλαγές, με τον στόχο της κατάκτησης των τριών βαθμών να είναι αδιαπραγμάτευτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ