aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΚ: Κακό μπάσιμο και γλυκόπικρη γεύση

ΑΕΚ: Κακό μπάσιμο και γλυκόπικρη γεύση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ΑΕΚ πάλεψε προψές απέναντι στη Λουντογκόρετς, διεκδίκησε ώς το τέλος τη νίκη, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο και να αυξήσει τις πιθανότητές της για κάτι καλό στον 1o όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Το τελικό 1-1 ουσιαστικά είναι καταδικαστικό για την ομάδα της Λάρνακας, η οποία με ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι. Αυτό που στοίχισε στην ομάδα του Ιραόλα ήταν το τραγικό μπάσιμό της στο ματς.

Ειδικά στο πρώτο 20λεπτο η ΑΕΚ δεν «πατούσε» καθόλου καλά. Οι Βούλγαροι ήταν καταιγιστικοί και ήξεραν τι ήθελαν στο γήπεδο, πετυχαίνοντας γκολ στο 17’ με τον Λουκόκι. Ακολούθως, ήρθε το γκολ από το σημείο του πέναλτι του Λαρένα στο 25’, που ανέβασε την ομάδα της Λάρνακας ψυχολογικά. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι. Κράτησαν μπάλα, δημιούργησαν φάσεις για γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα που θα τους χάριζε την πρώτη νίκη τους.

«Από την πρώτη στιγμή, η γεύση που μας άφησε το αποτέλεσμα ήταν πικρή. Μπορούσαμε για τη νίκη, όμως αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Στο πρώτο τέταρτο δεν ήμασταν καλοί, δεχτήκαμε γκολ, ενώ μπορούσαμε να δεχτούμε και άλλο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ήμασταν η ομάδα που έβγαινε με αξιώσεις μπροστά. Ώς το τελευταίο σφύριγμα, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν έχουμε παράπονο από την προσπάθεια. Αυτό είναι το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι υψηλού επιπέδου διοργάνωση και μας έχει αποδείξει πως παίζει ρόλο η παραμικρή λεπτομέρεια. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη τύχη στα τρία παιχνίδια», σχολίασε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου.

Πλέον, όλοι στρέφονται στη μεθαυριανή αναμέτρηση με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με στόχο το τρίποντο. «Μας περιμένει ένα ντέρμπι, ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη», ήταν το σχετικό σχόλιο του Δημητρίου.

Από εκεί και πέρα, το χθεσινό πρωινό βρήκε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο γήπεδο. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στη Λουντογκόρετς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι άλλοι προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμό. Ο Αντόνι Ιραόλα και οι παίκτες του δεν έχουν πολύ χρόνο για ανάσες και θα πρέπει αμέσως να μπουν στο πετσί του ντέρμπι, για να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί όσο γίνεται πιο έτοιμη και κατάλληλα προετοιμασμένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ